Anton & Anton Ullanlinnaan

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#16 Ei se niin vaikeeta ole

01.03.2011 09:56

Viitaten edelliseen kirjoitukseen, jos Anton & Anton on menestynyt Porvoossa ja Töölössä, niin miksi se olisi niin kovin vaikeaa saada menestymään Ullanlinnassa, jonka lähistöllä ymmärtääkseni potentiaalisia luomutietoisia asiakkaita olisi riittämiin? Enempää arvostelematta kirjoittajan mielipidettä, edellinen kirjoitus kuulostaa kuitenkin siltä kuin se olisi kirjoitettu noin 5.v sitten. Kyllä täällä meillä Suomessakin asenteet ovat alkaneet kovaa vauhtia muuttumaan. Muualla Euroopassa luomu on tavallisten ihmisten arkipäivää, eikä vain rikkaiden ylellisyyttä. Miksi meillä asian tiedostaminen ja eteenpäin vieminen tuntuu olevan niin kovin vaikeaa. Sillähän se luomu kalliina pysyy täällä meillä, että sille ei (aikaisemmin) ole ollut tarpeeksi kysyntää. Kun kysyntä kasvaa, hävikki pienenee ja hinnat putoavat. Kun ihmiset alkavat pikkuhiljaa tiedostamaan oikean, terveellisen ruoan merkityksen, tulee meilläkin luomusta osa arkipäivää. Kyse on vain asenteista ja riittävästä tiedosta oman hyvinvointimme edistämiseksi.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#17 Re: Ei se niin vaikeeta ole

2011-03-02 04:40:13

Käyn itse usein Museokadun liikkeessä, ostan lihaa, kalaa ja juustoja. Luomu ei ole minulle ensisijainen valintakriteeri. Ostamiani tuotteita ei saa Alepasta tai Siwasta. Lisäaineeton take-away on myös jees, ei oikein saa muualta.