naimalakko

Kommentoitu viesti

ou jee
Vieras

#53

26.03.2011 20:51

Mielestäni täysin terveissä sielun ja ruumiin voimissa, sekä terveen ajatustoiminnan omaava ihminen ymmärtää, että rakkaus sekä sukupuoliyhteys kuuluu vaimolle ja miehelle, vastakkaisille sukupuolille. Jo alussa Jumala loi Aadamille vaimon, Eevan, jonka kanssa hän pystyi lisääntymään. Eikö tällöinkin Jumala olisi voinut luoda Aadamille kaveriksi Jorppelin, jos hän olisi sen oikeaksi nähnyt?! Mielestäni kirkon ei tarvitse hyväksyä homoja ollenkaan, kerta ei Raamattukaan hyväksy. Eihän Jokeritkaan hyväksy riveihinsä ringettepelaajia!!! P.s. Kirkko on kaukana Raamatun opista... Ja voivathan homot halutessaan perustaa oman uskonlahkonsa, jos kerta haluavat olla niiiiin kristittyjä!

Vastaukset

Arvaamaton
Vieras

#57 Re:

2011-03-26 21:20:13

#53: ou jee -

Hmm.. Eli sinun mielestäsi naisella ei ole asiaa "miesten töihin" tai päätösvaltaa muussakaan elämässä? Raamatussahan lukee että naisella ei ole oikeastaan muuta virkaa miehen elämässä kuin lasten synnyttäjänä. Hyvät sulle.

Mitenkäs se puhe siitä maapallon iästä? Raamatusta käy ilmi että tämä meidän pallomme on joku muutama tuhat vuotta vanha, mutta entäs ne dinosaurukset mitkä elivät miljoonia vuosia sitten? Ah niin tosiaan, niistähän ei puhutakaan raamatussa mtn eli ne on humpuukia.. Ah mutta sitten päästäänkin tähän mielenkiintoiseen kysymykseen, eli kun eevan ja aadamin pojat lähtivät maailmalle ja löysivät vaimot itselleen, niin mistähän ne löytyivät jos eeva ja aadam olivat ensimmäiset ihmiset?

Mutta sitten ehkä paras sanoma mikä raamatusta tulee: Insesti on ok. Monet raamatussa esiintyvät henkilöt harrastavat seksiä sukulaistensa kanssa, joten sinäkin varmaan uskot että se on hyvästä?

Yksi muukin asia on herättänyt vähän kummastusta, se kun siellä puhutaan niistä mahtavista sotureista jotka itsekseen tappavat kymmeniä tuhansia vihollisia _yhden_ taistelun aikana.. On siinä kyllä pojilla kova kunto ollut. Ja aivan hiivatisti on vihollisjoukkojakin. On se kumma kun tuollaisista urotöistä ei puhuta missään muualla kuin raamatussa, mutta koska kaikki tämä löytyy raamatusta, se on ainoa totuus.