naimalakko

Kommentoitu viesti

Tomi
Vieras

#112 Re:

27.03.2011 22:48

#91: -

Raamatusta pitää noudattaa vain Uutta testamenttia. Homouden harjoittaminen kielletään siinäkin.

Vanha Testamentti koski vain Israelin silloista kansaa.

Vastaukset

sannavain
Vieras

#114 Re: Re:

2011-03-28 01:04:53

#112: Tomi - Re:

Jeesus salli avioeron vain puolison kuoleman tai tämän syrjähypyn vuoksi. Muunlaisia perusteita ei sallita. Homovastaista kampanjaa ajavan järjestön nettisivuilla lafkan vanhemmat neuvovat, että jos esimerkiksi vaimo ottaa avioeron aviomiehen väkivaltaisuuden vuoksi, nainen ei saa enää mennä uudestaan naimisiin.

Nämä ovat täysin raamatullisia, uudesta testamentista poimittuja ikuisia jumalan säännöksiä, mutta yllättäen näitä ei sovelleta; niiden soveltaminen tulisi ajankohtaiseksi vain, jos säännösten kohteena olisikin joku vähemmistöryhmä. Valtavirtaheteroiden elämää hankaloittavat opinkappaleet sivuutetaan rutiininomaisesti.


Vieras

#115 Re: Re:

2011-03-28 01:09:51

#112: Tomi - Re:

Jeesus ei ainakaan sano mitään homoseksuallisuutta vastaan ja mitä nyt tiedän ainoastaan Paavali on maininnut jotain jonka voisi tulkita homoseksuallisia vastaan(korjatkaa jos olen väärässä) ja jos se on jostain kirjeestä otettu niin joku muu on hyvin voinut sen kirjoittaa tosin jos Paavali itse sanoo niin matkansa aikana en sano sitten enempää siitä miten Kirkko suhtautii homoseksuaaleihin jos kerran niin heidän kirjassa lukee, sitten ymmärrän edes jotenkin paremmin heidän suhtautimisensa homoihin ja lesboihin.