naimalakko

Kommentoitu viesti

Jami
Vieras

#158 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

30.03.2011 20:41

#157: sannavain - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nyt täytyy kyllä myöntää ettei tämä asia kiinnosta läheskään niin paljoa että jaksaisin edes yrittää lukea noin pitkää tekstiä aiheesta. Ainakaan kun rohkenen epäillä ettei mitään uutta pointtia eikä sitä kautta uutta annettavaa minulle tuossa tekstissä ole. Toivottavasti joku jaksaa tuon kuitenkin lukea ettei tekstisi mene täysin hukkaan. Sen verran kuitenkin tästä dialogista opin ettei sana jokainen välttämättä tarkoita jokaista vaan melkein jokaista.

Vastaukset

sannavain
Vieras

#160 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-03-30 21:09:40

#158: Jami - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Ainakaan kun rohkenen epäillä ettei mitään uutta pointtia eikä sitä kautta uutta annettavaa minulle tuossa tekstissä ole."

Rohkenen epäillä, ettei luulo ole tiedon väärti, mutta omahan on asiasi. Tekstistä tuli pitkä, koska lonkalta heittämäsi lyhyet kommentit ovat kukin niin usein nähtyjä ja uupumukseen saakka toisteltuja, että ajattelin pohtia niiden perusteita kerrankin pidemmin. En tietenkään edes olettanut, että tästä kirjoittelusta kukaan muuttaisi mielipidettään tai edes koettaisi miettiä ajatusmaailmansa perusteita - todennäköisesti sinäkin käytät taas muutaman vuoden kuluttua noita samoja argumenttejasi (niitä, joita edellä kommentoin) jossain toisessa seksuaalivähemmistöjen oikeuksia koskevassa nettiketjussa, ja niin ne samat vanhat kommentit jatkavat kiertokulkuaan ad infinitum.