Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#17189

13.07.2013 10:31

Tule kanssani, Herra Jeesus, / tule, siunaa päivän työ. / Tule illoin ja aamuin varhain, / tule vielä, kun joutuu yö, / tule vielä, kun joutuu yö. 2.Tule askele askeleelta / minun kanssani kulkemaan. / Sua ilman en saata olla, / pysy luonani ainiaan, / pysy luonani ainiaan. Virsikirjan virsi 548 Hilja Haahti 1899. Virsikirjaan 1938.

Vastaukset


Vieras

#17190 Re:

2013-07-13 10:53:59

#17189: -

 

Olipa puhdas ja kaunis yksinkertaisuudessaan tuo virsi !

Pekka Sartola se taisi  mennä päiväkahveelle,  kun oli juuri keskeyttänyt sivujensa päivityksen, - kyllä siellä taas oli erittäin ajankohtaista ja hyvää tekstiä  (hitaan alun jälkeen) oikein kunnolla tuosta lähi-idän kokonaisasetelmasta.  Kaikki vaikuttaa kaikkeen nyt!

Tässä pieni puraisu:    MV = muslimiveljeskunta

Mutta MV ei anna periksi. He päättivät siirtää painopistettä Israelin suuntaan ja organisoivat suuren operaation tarkoituksena soluttaa Hamasille ja Gazaan satoja koulutettuja terroristeja sekä valtava määrä aseita, ohjuksia ja räjähteitä. Israel vastasi heti antaen Egyptille luvan militarisoida Siinai estääkseen tällaiset operaatiot, se tuotti tulosta sillä seurauksella että puolensataa MV:n ja Al Qaidan terroistia sai surmansa ja lähes sata pidätettiin. Sivutavoitteenaan he olivat yrittäneet salamurhata Egyptin Siinain armeijan komentajan, kenraali Al Washfin, mutta epäonnistuivat siinäkin. Merkille pantavaa on tässä se, että Israelin UAV-koneet ja tiedustelusatelliitit avustivat Egyptin armeijjaa operaatiossa MV:a vastaan.

http://www.ajanteos.com/kolumniParent.php

Ja vielä  laajemmalta:

Tämä Israelin taktiikka, jonka tarkoitus oli ensisijaisesti maan turvallisuusnäkökohta, sai aikaan sen, että sekä Saudi-Arabia, Qatar että Egypti lähenityivät huomattavasti Israelia, niin turvallisuus kuin myös poliittisissakin kysymyksissä. Ennen salaisena pidetty tiedusteluyhteistyö Saudien ja Israelin välillä muuttui avoimemmaksi, ja avasi jopa näköaloja mahdolliseen Israelin diplomaattiseen tunnustamiseen saudien taholta. Tunnettu tosiasiahan on pitkään ollut jo tiedossa, Saudit pitävät Israelia ainoana Lähi-idän valtiona joka kykenee estämään Irania tulemasta ydinasevaltioksi.

Ja Israel today:
There were hints that the Egyptian army could even strike Gaza itself. One official told an Arab newspaper that the Egyptian army had been frustrated by Hamas fighters who use tunnels running under the border to quickly attack Egyptian forces and then retreat to the safety of Gaza.        Egyptin armeija turhautunut Hamasin taistelijoihin,  jotka äkillisesti iskevät Egyptin joukkoja kohtaan ja sitten pakenevat Gazan tunneleihin.  On ollut jopa huhuja Eg:n armeijan mahdollisesta iskusta itse Gazaan.