Turun päivystävä eläinlääkäriasema vaihtoon!

Kommentoitu viesti


Vieras

#154 Hohhoijaa

13.08.2013 11:23

Aivan säälittävää ja naurettavaa hysterian lietsomista. Selkeästi käynnissä on kisa, jossa otetaan mittaa siitä kuka keksii kertoa mitä hirvittävimmän ja kauhistuttavimman tarinan eläinten teurastamisista Tuhatjalan pieneläinpäivystyksissä. Minullakin olisi muutama mehevä tarina kerrottavana, mutta kun ne eivät ole Tuhatjalasta vaan aivan toisaalta, jopa arvostetuilta eläinlääkäriasemilta. Niitä ei varmasti kukaan halua edes kuulla, koska tämän adressin tarkoitushan on hyökätä nimenomaan yhtä eläinlääkäriketjua vastaan. Suurimmassa osassa tarinoita näyttää sille että kyse on lisäksi enemmän tai vähemmän rahasta/rahattomuudesta. Yksinkertainen ohje näille valittajille on, että jos ei ole varaa hoitaa eläintä niin älä hanki sellaista. Varsinkin ilta-, yö- ja pyhäpäivystysaika on kallista. Ymmärrettävästi, siellähän päivystää yötäpäivää eläinlääkäri ja hoitaja oli potilaita tai ei, valmiina auttamaan hädän tullen. Eniten nauratti kertomus siitä, kuinka joku toinen eläinlääkäri oli osannut pelastaa koiran tekemällä kumihanskasta katetrin! Wow, huikeaa mielikuvitusta tarinankertojalla. Tosiasiahan on se, että silloin kun tapahtuu oikeasti hoitovirhe, niin siitä tehdään reklamaatio ja asia menee eläinlääkintävahinkojen arviolautakunnan käsiteltäväksi. Nämä ihmiset jotka täällä huutelevat suuremmalla suulla tarinoitaan viemättä asiaa eteenpäin ovat joko jättäneet kertomatta koko totuuden tapahtuneesta tai suurentelevat tapahtunutta mehevämmän jutun toivossa. Nämä ihmiset voisivat hankkia elämän ja luopua lemmikeistään jos ei ole varaa niistä huolta pitää. Mukavaa syksyä kaikille jotka osaavat ajatella myös omilla aivoillaan eikä tempaudu mukaan tähän säälittävään hysterian lietsomiseen.

Vastaukset


Vieras

#158 Re: Hohhoijaa

2013-08-13 15:17:15

#154: - Hohhoijaa

Huvittuneena seurannut myös kyseistä keskustelua. Täysin samaa mieltä! Rahattomia valittajia ilmeisesti liikenteessä. Pannaan vaan päivystävä klinikka vaihtoon, samaaa kitinää tullaan jatkossakin kuulemaan!

Riikka K

#164 Re: Hohhoijaa

2013-08-13 20:06:50

#154: - Hohhoijaa

"Tosiasiahan on se, että silloin kun tapahtuu oikeasti hoitovirhe, niin siitä tehdään reklamaatio ja asia menee eläinlääkintävahinkojen arviolautakunnan käsiteltäväksi."

Ei mene näin. Reklamaatio menee suoraan Tuhatjalkaan. Jos et hyväksy heidän omaa päätöstä, voit itse viedä asian eteenpäin arviolautakuntaan ja maksaa siitä 150 euroa.

Itse maksan mielelläni lääkäriin isojakin summia jos saan rahoilleni vastinetta,eli LAADUKASTA hoitoa ja ystävällistä ASIAKASPALVELUA. Nyt toisella koirallani on tulossa iso leikkaus, joka ei olisi edes pakollinen, mutta parantaa sen elämänlaatua, ja maksan mielelläni Vettoriin reilun 1000 euroa,koska olen saanut sieltä AINA todella hyvää asiakaspalvelua, ja laadukasta hoitoa, sekä lääkäreillä on aito kiinnostus koiriini, ja niiden vointiin. Maksan mielelläni sinne vähän suuremman summan esim rokotuksesta, koska saan rahoilleni vastinetta,ja tulee aina siellä käydessä todella hyvä, ja luottavainen olo.

 

Ärsyyntynyt näihin hysteria-adresseihin

#171 Re: Hohhoijaa

2013-08-18 10:18:37

#154: - Hohhoijaa

Aivan juuri niin! Suurimmalla osallahan näissä tarinoissa tuntuu olevan pahin murheen aihe se, että kun se käynti makso, jouduttiin odottamaan (voi kauheeta), kun henkilökunta ei ollu tarpeeksi ystävällistä, jonkin kohdalla semmonenkin tragedia, että kun Tuhatjalan tulostimesta oli paperi loppu, että tän tason murheita ja ongelmia.

Olen täysin samaa mieltä, että jos pitää narista eläinlääkäreiden taksoista, ei pidä ottaa eläintä. Me ollaan saatu viimesen päälle hyvää hoitoa koirallemme Tuhatjalassa. Päivänselvä asia, että se käynti makso, jouduttiin odottamaan, TIETENKIN, kun olihan siellä muitakin eläimiä, kun meidän haukku saamassa kiireellistä hoitoa. Ei se lääkäri paljoa meille jutellut, luojan kiitos, tärkeempää on hoitaa ne eläimet, kun löpistä mukavia eläinten omistajien kanssa, että todellakaan en tätä adressia allekirjoita!

ei se ole aina rahasta kiinni.

#189 Re: Hohhoijaa

2013-12-23 16:28:13

#154: - Hohhoijaa

no nyt on ihan pakko kyllä kommentoida tuohon sinun rahattomuus asiaan, niin itellä on koiralla vakuutus ja vien sen vaikka maailman ääriin hoidettavaksi, enkä kyllä ajattele siinä rahaa yhtään. Ite käytin koirani ihottuman vuoksi kk sitten ko. klinikan asemalla sunnuntai iltana. koira sai antibiootti piikin ja kipupiikin ja lääkekuurin kotiin. lasku 300€ ei vituta yhtään, vein vielä koiran seuraavana päivänä omalle eläinlääkärille joka otti kaiken maailman iho näytteet ja vahvisti minulle että kyseessä on kokin bakteeri tulehdus. (Jonka oli saanut trimmaajalta viikkoa aiemmin) Lasku 175€.

Nyt kolme päivää sitten koiralle ilmestyi niskaan kananmunan kokoinen patti. Vein sen eläinlääkärille, joka totesi että tuo tuhatjalan eläinlääkäri on pistänyt jomman kumman piikin väärin, jonnekkin kalvon alle ja lihakseen, josta johtuen tuo patti on nyt niskassa, kun se lääke on muhinut siellä väärässä "välissä". kortisoni kuuri ja nyt rukoillaan että se alkaa auttamaan ja patti ei kasva, koska jos kasvaa, se on sellaisessa paikassa lapaluiden välissä kaikkien kudosten ja lihasten ja kalvojen sun muiden alla ettei sitä pysty leikkaamaan. ( Tämän eläinlääkärin lasku 20€, koska oli niin huolissaan tapahtuneesta ettei halunnut edes ottaa rahaa koko käynnistä)

Että voi kun voisinkin ostaa rahalla nyt tuon patin pois koirasta ja sen taas terveeksi, pahimmassa tapauksessa tuo vie koiran liikuntakyvyn ja hengen.