EI Viialan Keskustan koulun peruskorjaukselle

Kommentoitu viesti

Lapsiaan rakastava.

#5 Uusi koulu!

22.08.2013 09:22

Ehdottomasti uusi koulu. Omat lapseni kuuluvat näihin sairastuneisiin lapsiin jotka ovat oireilleet pahastikin.
Me TARVITSEMME uuden koulun. Uusia pieniä oppilaita tulee koko ajan lisää (Muuttovoittoinen kaupunki kun olemme... olleet ainakin.) Tässä vaiheessa tarvitsee ajatella tulevaisuutta, ei juuri tätä hetkeä.
Uuden koulun nykyaikaiset materiaalit pienentävät varmasti käyttökuluja, jotka nekin tarvitsee ottaa huomioon budjetoinnissa.
Haluaisinkin kuulla, kuinka moni päättäjistä on laittamassa omia lapsiaan peruskorjattuun kouluun. Kuinka moni heistä on valmis altistamaan lapset uudelleen? Kuinka monella riittää kanttia ottaa vastuulleen Viialan keskustan koulun oppilaiden tulevaisuus, terveys?
Kaikki tietävät että rahaa ei ole mutta nyt on ajateltava muutakin kuin sitä rahaa.

Kuinka moni teistä syö homeista leipää? Raavitteko leivästä vain homeen pois ja syötte sen? Vai heitättekö koko leivän pois? Vai peräti koko jäljelle jääneen pussin pois jossa homeinen leipä oli? Kaikki tietävät että leipäpussissa jossa on yksi homeinen leipä, on levittänyt homeitiöt jokaiseen leipään eivätkä ne ole enää syötäväksi kelpaavia. Ei, vaikka pinnasta raapisi homeen pois.

Vastaukset


Vieras

#33 Re: Uusi koulu!

2013-08-26 20:01:57

#5: Lapsiaan rakastava. - Uusi koulu!

Akaan Perussuomalaiset ovat ehdottomasti uuden koulun kannalla mutta ainoastaan 3 valtuutetun ryhmällä emme pysty asiaa äänestyksessä ratkaisemaan ,jos valtapuolueet(kok,sdp) ovat saneerauksen todenneet paremmaksi vaihtoehdoksi.

Tämä on valitettava tilanne.

Ystävällisin terveisin Risto Kajanto,Akaan Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja.