Lakkauttakaa Tyrnävän pentutehdas

Kommentoitu viesti


Vieras

#10 Sekarotuinen kennelistä

24.09.2013 13:32

Vieläkin tuo on toiminnassa.Vuonna 2000 siellä oli sata koiraa kaikenlaisissa kopperoissa,häkeissä ja muutama jopa mökissä sisällä! Ostin silloin Pepi koiran sieltä,elää vieläkin täytti juuri 13 v. Kyllä ihmettelin silloin jo toimintaa, en ollut ennen kennelissä käynyt,luulin että semmosia ne ovat. Pelastin hyvän koiran pennun sieltä toisten jaloista.Koira on tosi hyväluontoinen,siinä kahta rotua (villakoira+kavaljer sekoitus). Onhan niitä vahinkoja sanoi kennelin emäntä, kun tuli puhetta rodusta.

Kun katselin pihalla paikkoja, emäntä varoitti, että elä avaa mökkien ovia ovat koiria täynnä !

Vastaukset

BMuffinit

#78 Re: Sekarotuinen kennelistä

2013-09-25 18:31:05

#10: - Sekarotuinen kennelistä 

 90% kennell toiminnasta on kyllä siisti ja tarkka suunitelttua.Itselläni on ison rodun kenneli. n yksi pentue vuodessa kasvaa omassa huoneessa, jossa saa jokanen pennunostaja käydä ja istua pentulaatikossa. Selvä on,että pikkukoiria kasvattava kenneli, voi pitä enemmän koiria ja teettä useamman pentuen kerralla,kun ei tarvi kovin isoa aitausta.

Jos siellä pentutehtaassa myydään sekarotusia koiria,niin mitä kennelliitto siittä hyötyä??? Miksi se tukis semmoista toiminta? Olis sit koiria 1 tai 100 niin niille on annettava hyvät oltavat.Kyllä ihminen voi pitä yhden lehmän tai sit koko farmin.Ruoka,lämmintä ja tila pitä olla <3