EI Viialan Keskustan koulun peruskorjaukselle

Kommentoitu viesti

Janita Puomila
Adressin tekijä

#44

08.11.2013 09:13

Katse tulevaisuuteen: Se, että lapset eivät ole koulussa montaa tuntia päivässä ei poista sitä tosiasiaa, että he hengittävät ilmaa tuon ajan, jossa on homeitiöitä. Homeitiöt saattavat ajan saatossa alkaa muodostamaan tuumorimaisia kasvustoja ihmiskehossa. Homeitiöt myös kulkeutuvat lapsissa, lasten vaatteissa ja tavaroissa koteihin, jossa levittävät itiöitä. Tästä on tiedossa tapauskin, jossa lapsi itse ei oireillut, mutta pienempi sisarus oireili niin kauan kuin lapsi oli Keskustan koulun tiloissa. Väistötiloihin siirryttäessä oireilut pikkusisarukselta hävisivät. Mielestäni asiaa ei voi millään tavoin vähätellä. Entäpäs ne opettajat, jotka opettavat oppilaita ja työskentelevät koululla täyden päivän? Opetushenkilökuntaa Keskustan koululla on 43 ihmistä. Näistä 30 oireili viime syksynä. Altistuneista opettajista kaikki eivät edes välttämättä voi palata korjattuun kouluun, koska ovat altistuneet niin pahasti, että pienikin määrä toksiineja aiheuttaa oireita.
Siitä olen kanssasi samaa mieltä, että asialle olisi pitänyt heti tehdä jotain, kun se todettiin eikä salailla asiaa vuosia. Jos kosteusvaurio-ongelmat olisivat heti korjattu, kun ne on todettu, ei homeet välttämättä olisi ehtineet vielä kehittyä. Se, että kunnassa on useampi kohde homeessa, kertonee huonosta huolenpidosta ja siitä kunta joutuu nyt maksamaan, missä on aikaisemmin säästänyt.
Asiat varmastikin kärjistyvät koulun kohdalla, koska koulun huono kunto on tullut monelle yllätyksenä ja ainakin itseäni eniten vihastuttaa ajatus, että viattomat lapset, jotka eivät asian päälle edes vielä ymmärrä, joutuvat kärsimään. Aikuisilla on mahdollisuus vaikuttaa valinnoillaan omaan terveyteensä. He todetessaan oireita voivat käydä lääkärissä, selvittää asioita ja tehdä valituksen työsuojeluun työpaikan olosuhteista tai muuttaa pois homeisesta kodista, jos sellaisessa asuvat. Lapset taas sairastavat usein ja monet oireilut oletetaan flunssaksi. Harva vanhemmat varmasti osasi epäillä koulua sairastuttavaksi tekijäksi ennen kuin aikuiset, tässä tapauksessa opettajat ja henkilökunta huomasivat asian.

Viiala rules: Haluaisin kyllä saada tietooni tämän lääkärin nimen. Itse en ole lääkäri, mutta sen verran paljon tätä asiaa tutkinut, että ihan suoranaisesti ei voi sanoa, että homeet eivät aiheuta terveysongelmia. Syömmehän toki esimerkiksi homejuustoa, mutta sen home on erilaista kuin kosteusvaurioissa kehittyvä home ja homeen kehittämät toksiinit. Suosittelen tutustumaan esimerkiksi Baumedin, Indooraidin ja homepakolaisten sivuihin, joissa on paljon tietoa vaikutuksista ihmiseen. Löysin myöskin tällaisen sivun, jossa on hyvin ytimekkäästi selvitetty vaikutuksia http://www.linkkitori.net/mikrobie.htm

Meidän tulee nyt kuntalaisina pitää huoli siitä, että kunta tekee oikeat ratkaisut ja vaadittava kunnalta toimenpiteitä asiantuntijoiden valvomina. Jos me emme vaadi niin kuka vaatii?

Vastaukset


Vieras

#45 Re:

2013-11-18 00:56:47

#44: Janita Puomila -

"Viiala rules" vastaa, ....tiedän asioista...vähintään yhtä paljon kuin sinäkin. En sano nimiä julkisesti. Mielenkiintoista olisi kuulla, jos edes yksi ihminen olisi saanut tukea lääkäreiltä niinkin yleisestä ongelmasta kuin hometoksiinien aiheuttamista terveysongelmista Viialassa..siis viialassa, siis Viialassa, mutta eipä ole sellaista henkilöä vastaan vielä tullut. Luulin että olen ainoa homeista sairastunut, siis ei oikeasti sairastunut, vaan psykosomaattisesti oireileva, kuten Viialan lääkärit luonnehtisivat.  Suurimmat onnitteluni Viialan ja Akaan kaupungin päättäjille. Suurimmat onnitteluni suurimmasta väärästä päätöksestä jonka ovat poliittisen uransa aikana saaneet tuotetuksi!! 18.11.2013