loimaan pikkukoulut

Kommentoitu viesti

Vaikuttunut tässä äänestyksessä äänestäneistä

#49 Valtuutetuille

29.05.2011 19:59

KYLLÄ ääni huomisessa äänestyksessä lisärahasta Keskuskoulun laajennus- ja perusparannus hankkeelle kertoo täydellisestä asioihin PEREHTYMÄTTÖMYYDESTÄ! Huomioikaa kaupunginvaltuusto, että te olette kaupunginhallituksen "työnantaja" ja työnantajalla on oikeus kyseenalaistaa ja perua/keskeyttää hankkeet joita on viety eteenpäin kyseenalaisin keinoin. Monien teidän valtuutettujen mielestä hanke on jo niin pitkällä, että ei olisi muka mahdollisuutta vaikuttaa. Näin uskoisin teille kertotun myös joidenkin päättäjien taholta. Näin ei ole!!! Teillä on aina mahdollisuus vaikuttaa. Teillä on nyt paras mahdollisuus ikinä saada positiivista julkisuutta ja ääniä seuraavissa vaaleissa!

Vastaukset


Vieras

#50 Re: Valtuutetuille

2011-05-29 20:05:57

#49: Vaikuttunut tässä äänestyksessä äänestäneistä - Valtuutetuille

"Teillä on nyt paras mahdollisuus ikinä saada positiivista julkisuutta ja ääniä seuraavissa vaaleissa!"

 

Voi kun joku tarttuisi edes tähän huomenna..  tuntuu, että kaupungin talouden tasapaino ei ainakaan ole kiinnostanut tähän mennessä.


Vieras

#51 Re: Valtuutetuille

2011-05-29 20:07:55

#49: Vaikuttunut tässä äänestyksessä äänestäneistä - Valtuutetuille

Aivan samaa mieltä! Valtuutetulla pitää olla rohkeutta toimia kuten demokratiassa kuuluu! Eli kuunnella äänestäjiä, ajatella itse ja tehdä kuntalaisten kannalta viisaita ratkaisuja. Nimenomaan asukkaiden, varsinkin niiden tulevien asukkaiden kannalta! Pienten koulujen tukeminen jos mikä on kannanotto lasten ja perheiden puolesta. Ja varmasti me äänestäjät muistamme kahden vuoden päähän, mikä oli kenenkin valtuutetun valinta!