Alppipuiston puolesta

Kommentoitu viesti


Anonyymi

#8 Re:

11.06.2011 02:11

#7: tepa -

Hei Tepa, se vaikuttaa Alppipuistoon. Näin sanotaan sivulla http://www.rhk.fi/hankkeet/suunnittelu/pisara-rata/:

"Yleissuunnittelussa ja YVAssa on tutkittu kolmea hankevaihtoehtoa. Vaihtoehdossa 1 tunneleiden suuaukot ovat Eläintarhan kentän ja Linnanmäen kohdalla, ja uudet maanalaiset asemat tulevat Töölöön, Keskustaan ja Hakaniemeen.

Vaihtoehdoissa 2 ja 3 tunneleiden suuaukot ovat Eläintarhan kohdalla ja Hakamäentien pohjoispuolella. Vaihtoehdossa 2 uudet maanalaiset asemat tulevat Töölöön, Keskustaan, Hakaniemeen ja Pasilaan. Vaihtoehdossa 3 on lisäksi asema Alppilassa."

Terveisin, Emilia Palonen

Vastaukset

Mämmiveikko

#73 Re: Re:

2011-09-03 19:06:23

#8: - Re:

Olin siellä Alppipuistossa lapsenlapsen kanssa parikin kertaa kesällä.Nautittiin sorsista ja muista linnuista ja kiipeiltiin jyrkillä kallioilla. Myös rokkia kuunneltiin, mukavaa oli. Pasilasta tultiin, lyhyt, helppo matka kauniiseen laaksoon. Kannattaa säilyttää nykyisellään.

Keskuspuistoa nakerretaan nytkin Pöllölaakson kohdalla asuntorakentamisella ja kohta varmaan viljelypalstatkin vaarassa siinä vieressä.

Käykääpä muuten seikkailemassa 650 m pitkässä entisessä rautatietunnelissa Pasilasta Kumpula/Arabiaan. (tai toisinpäin) Taskulamppu mukaan! Ideoikaa samalla, mitä siihen olisi järkevää laittaa. Skuru? Pyörätie? Bussi? Moottoritie! Pisararata!!