sosiaaliviranomaiset aiheettomista huostaanotoista vastuuseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#49

15.01.2014 13:01

Tapausten määrästä ja vakavuudesta päätellen Suomeen tarvitaan totuuskomissio selvittämään näitä asioita. Sosiaaliviranomaiset ovat valitettavasti jäävejä puhkaiseman itse tätä mätäpaisettaan.
Tästä on hyvä tiedän jokaisen alkaa tehdä jotain konkreettista sen eteen, että tämä väärin tai tekaistuin perusten lasten pakkohuostaanotojen mätäpaise saadaan puhkaistua.

Täällä lisää asiaa ja keskustelua, valitettavasti, minut (siis artikkelin kirjoittaja) on sensuroitu ja vainnettu, hiljennetty k.o. sivustolla. Mutta jatkaa te keskustelua siellä. Pääsne sentään lukemaan kirjoituksianne. http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/158046-lasten-huostaanotto-terrorismi-loputtava-nyt-ja-heti#comment-2470771

Terv. Anne Lindell

Vastaukset

Anteeksi

#56 Re: Anne Lindell

2014-05-02 00:55:54

#49: -

Kannatan totuuskomissiota.

Lisäksi näille sossuille pitää säätää sellainen rangaistus aiheettomasta huostaanotosta, että niiden tehtailu loppuu.

Sossujen pitää oikeasti pelätä aiheetonta huostaanottoa yhtä paljon kuin perheiden nyt. En tiedä, mikä rangaistus olisi tarpeeksi: viran menetys, iso henkilökohtainen sakko vai julkinen häpeä vai mikä? Oman lapsen menetys tai pakkosterilointi olisi ainakin oikean suuruinen rangaistus.

Koska nykyinen valvonta on pettänyt pahasti. Onneksi sentään venäläiset pitävät esillä suomalaisia lapsiasioita, siis ihmisoikeusrikkeitä!, jos suomalaiset vaiennetaan.

Häpeän mitä tämä maa tekee lapsilleen.


Vieras

#97 Re:

2018-08-04 20:24:30

#49: -