Nuppulinnan ja Purolan asemien säilyttäminen

Kommentoitu viesti

Jori Porspakka
Vieras

#6

20.01.2014 09:53

VR Group Oy on valtionomisteinen yhtiö ja sen tekemisistä päättää hallitus/eduskunta. Olisikin syytä näille hallituspuolueille (kok sdp vas ruots vihr krist), tehdä vaalilupauksiensa mukaan. Näihin vaalilupauksiin kuuluivat myös joukkoliikenteen parantaminen.

Tämä hallituspuolueiden tekemisen haluttomuus puollustaa junamatkustajien etuja, nähtiin Jokelan Rautatieasema kamppailuussa. Vaikka nimä kertyi noin. 4800 (eli Jokelan koko aikuisväestö) ja jätimme nimilistan adressina, muiden lopettamiuhan alla olevien asemien kanssa (Kemijärvi Pietarsaari Iisalmi) niin ainoa asemajosta lopetettiin palvelut (lipunmyynti) oli - Jokela. Syyllisiä ovat hallituspuolueet, ja myös Tuusulan kunnan luottamushenkilöt. He eivät toimineet Jokelan junamatkustajien puolesta, (noin 2500 päivittäistä junankäyttäjää) vaan sallivat kunnanjohtajan yksipuolisesti, omavaltaisesti kieltää tukemisen asemalle. Muut asemat toimivat lipunmyynteineen tänäkin päivänä, koska nämä kunnat tukivat asemiaan.

Vastaukset

pohdintaa

#7 Re: VR:n arvot ja julkisuuskuva

2014-01-20 10:20:20

#6: -

Jokaisen yrityksen ainoa arvo on raha. Julkisuudessa voidaan vedota vihreyteen ja ympäristöarvoihin, mutta aina se on raha joka ratkaisee.

Nyt yritetään kaupata Järvenpäälle Kyrölään ja Saunikseen lisää vuoroja, Tuusulan kuntahan ei ole koskaan ollut kiinnostunut radan hyödyntämisestä, mikä on sääli. VR laskee lipputulojen  kasvavan, koska Järvenpää ja Kyrölä saatiin jo alkuvuodesta erikoishinnoittelun piiriin ja kustannuksia alas.

Jatkossakin voinet ostaa asunnon hyvien kulkuyhteyksein varrelta, Nuppulinnasta tai Purolasta, harmi tosin jos juna ei pysähdy

Ei kai asia näin ole sitten kuitenkaan?

#8 Re:

2014-01-20 10:48:24

#6: -

Kokoomus näkee raidejoukkoliikenteen sosialismina, joka ei edistä kokoomuslaista ideologiaa ja on haitallista autoiluun liittyvälle businekselle. Mitä siitä tulisi, jos autokauppa tyrehtyisi ja bensanmynti taantuisi? Siksi Kokoomus ei voi kehittää raidejoukkoliikennettä. SDP taas ei voi sallia raidejoukkoliikenteen kehittämistä ideologisista syistä, kehittäminen kun tarkoittaa sitä että demaritkin joutuisivat tekemään töitä. Vasemmisto, ks. SDP ja kerro ideologiset syyt tuhannella. RKP:n mielestä kaikki on hyvin, jos vaan ruotsinkielisillä alueilla säilyy raidejoukkoliikenne - ja sehän säilyy sulle-mulle periaatteen tasapainossa pysyttämiseksi. Vihreät ja kristilliset, nämä pienet apupuolueet - heillä voi olla mielipide ja näkemys, mutta mitä sitten? Ainoa asia jonka he ovat saaneet hallitusohjelmassa läpi, on sanahelinä joukkoliikenteen aseman parantamisesta.

Pasi Pelkonen Nuppulinna

#29 Re:

2014-01-22 19:20:33

#6: Jori Porspakka -

Hyvinhän Jokelasta voi kulkea junalla edelleenkin.




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…