Nuohouksen vapauttaminen Suomessa

Kommentoitu viesti


Vieras

#29 Hyödytön ylimääräinen rahastaja

30.01.2014 17:56

Aivan. Nuohoojatyöntekijä tekee työt nytkin yksin itsenäisesti talosta taloon ilmoitellen ennakolta tulostaan. Ei siinä ole piirinuohoojalla todellakaan minkäänlaista asiakas kontaktia eikä se edes näe välttämättä koskaan niitä alueensa talojakaan saatikka niitä tulisijoja ja hormeja joihin nuohous suoritetaan. Meillä ei herra piirinuohooja ole käynyt ikinä, eikä itseasiassa kenelläkään naapureista. Lähettää vain laskun, vaikka voisin maksaa suoraan nuohoojalle.
Mutta tuo vakuutusyhtiöiden suhtautuminen? Jos se pitää paikkansa, niin hintahan saattaa laskea jopa kolmanneksen tai enemmän.

Vastaukset


Vieras

#38 Re: Hyödytön ylimääräinen rahastaja

2014-11-17 19:12:44

#29: - Hyödytön ylimääräinen rahastaja 

 Jepjep.

Ravintolassakin kun voisi maksaa SUORAAN tarjoilijalle, niin lähtisi pihvin hinnasta ainakin puolet. Kyllä riistäjä-ravintoloitsijaa ottaisi aivoon.

Niin, ja linja-autossa olisi halvempaa, kun saisi suoraan sujauttaa setelin SUORAAN kuskin taskuun, ihan hyödytön ylimääräinen rahastaja, linja-autoliike, jäisi nuolemaan näppejään, kun eihän se ikinä ole minua nähnyt, vaikka omistaakin sen linjurin.

Ainakin kolmanneksen putoaisi varmaan hinnat jos voisi siitä bensastakin maksaa SUORAAN sille kulloinkin tiskin takana olevalle myyjätytölle. Se kasvoton minua tuntematon öljy-yhtiö saisi pitkän nenän.

On on, vaan kylläpä onki...

Mistähän näitä sikiää?