Nuohouksen vapauttaminen Suomessa

Kommentoitu viesti

Sutikka

#34 Olisiko kuitenkin mahdollista...

09.02.2014 18:42

... että ne piirinuohoojan entiset työntekijät, joista tulee uusia nuohoojayrittäjiä, tarvitsevat myös ajokalustoa,polttoaineita, työkaluja, vakuutuksia, työvaatteita ,huolto ja korjauspalveluita, maksavat varmaan alv:n,jne. Luettelo on pitkä, mutta, tällä hetkellä tuon kaiken hoitaa pussistaan se parjattu herra piirinuohooja.Lisäksi hän on vastuussa alaistensa työstä.


Älkää nyt pettykö, jos hinnat eivät suorastaan romahda,kun tämä joukko saapuu uusina yrittäjinä markkinoille,varmaan se on heidänkin hoidettava velvoitteensa, ja vielä pitäisi elääkin.


Mitä koulutukseen tulee, niin yli 20 vuoden työkokemuksesta, ja nuohoojamestarin tutkinnosta huolimatta, olen alkanut pelätä, etten opikaan nuohoojaksi, ennen eläkeikää.



Vastaukset


Vieras

#35 Re: Olisiko kuitenkin mahdollista...

2014-02-09 22:02:45

#34: Sutikka - Olisiko kuitenkin mahdollista...

Hyvin ne uudet yrittäjät elää, kun niiden ei tarvitse elättää sinuakin. Hinnoilla on ollut tapana halventua, kun alalle tulee riittävästi kilpailua. Eikä siinä vielä kaikki, useamman yrittäjän joukosta jokainen voi valita mieleisensä, ettei tarvitse sietää sitä ylimielistä itsekeskeistä nuohoojaa, jos vaihtoehtojakin on olemassa. No se sinun 20 vuotta. Oppilaittesi on täytynyt oppia se sama työ viikon perhdyttämisellä, koska he ovat kelvanneet sinulle ja paloviranomaisillekkin itsekseen itsenäiseen nuohoustyöhön. Vaihda sinä ammattia jos homma ei vieläkään onnistu.