puolitetaan kansanedustajien palkat

Kommentoitu viesti


Vieras

#19 no niin

20.02.2014 19:01

kuka idiootti on näin typerän aloitteen takana? huolestuttaa näiden katkerien, tietämättömien white-trashin lisääntyminen tässä maassa. myös allekijoittajien sossutuista puolet pois. ja mitä te täällä meuhaatte? luuletteko, että täällä sivustolla riehumalla asiat etenee? pölvästit!

Vastaukset


Vieras

#26 Re: no niin

2014-02-23 21:06:52

#19: - no niin

Miten sinä ratkaisisit ongelmat? Valtionvelan, työttömyyden, teollisuuden alasajon, hinta- ja veropolitiikan, vanhusten- ja lastenhoidon. tai mitä tahansa.

Solvaat kyllä sujuvasti täällä, mutta mikä on sinun vastauksesi siihen miten Suomen saa ylös suosta, kun sen on Nokia pellet sinne upottanut vastoin yleistä mielipidettä?

Onko sinun tulevaisuutesi turvattu, kun sinulla ja jokaisella syntyvällä lapsellasi on yli 17 000 euroa velkaa hetikättelyssä?

Millä maksat velkasi muille maille?

Mitä, jos menetät työpaikkasi, kuten moni muu? Mistä revit rahat elämiseen, vai oletko syntynyt hopealusikka suussa, pappa betalar?

Miksi kuvittelet, että sinä olisit poikkeus? Miksi sinä et voisi menettää työpaikkaasi tai työkykyäsi? Miksi sinun perheellesi ei voisi tapahtua jotain, mikä muuttaisi elämäsi suunnan joksikin ihan muuksi kuin kuvittelet?

Oletko varma, että tulet aina pärjäämään? Juuri yhtä varma kuin meidän poliitikkomekin ovat, jotka pärjäävät loistavasti, koska käyttävät hyväkseen porsaareikiä, jotka ovat itse luoneet.

Kysy oikeat kysymykset ja saat oikeat vastaukset.

 

Elä uikuta

#40 Re: no niin

2014-03-26 07:12:31

#19: - no niin

Sinä kunnioitettu white supremacyn- edustaja. Itse kitiset paikassa, jossa ajattelet ettei asia edisty. Eikö se ole sama kuin yrittäisi arvostella ulosteläjää (sinun mukaan). Kyllä se oli retorinen kysymys. Ja uskon että asia edistyy juurikin kansalaisaktiivisuuden kautta mm. juuri tälläisten sivustojen avulla. Ihan aiheesta porukka arvostelee torkkupeittolaisia kermaperseitä. Jos ei sinua kiinnosta edistää asiaa niin lopeta kitinä täällä.

ja kun sinä tiedät parhaiten.

#50 Re: no niin

2014-03-26 10:22:10

#19: - no niin

 

 

Kuules pikku paskiainen sinä et tiedä mistään mitään turhaa sinä puolustelet ihmisiä jotka koittaa hakeutua tuonne valtion pallille ison palkan anteeksi etuuden perässä ja nostetaan vielä sopeutumis eläkettä ennen kun eläke ikä on se reilut 60v.

Kyllä se on vaan niin että jotain näille kansaedustajien etuuksillekin pitää tehdä. eiks tää suomi pitäinyt olla tasa-arvoinen ja tasavalta vai miksi sinä tätä luulet.

Kyllä mä maksasin 12000€/kk pätevälle lääkärille tai sellaiselle ihmiselle joka tekee sellaista työtä mikä on sen rahan arvoista työtä ja tekee vielä sitä intohimolla. Eikä tuollaisille edukunnan pelleille jotka istuu ja painavat nappia olenko paikalla vai en.


Vieras

#83 Re: no niin

2014-03-26 14:59:38

#19: - no niin

Taitaa olla kansanedustaja :D

myötähäpeä

#137 Re: no niin

2014-03-27 10:02:33

#19: - no niin

Taas yksi ääliö, joka ei edes näytä tietävän mitä wt  meinaa. Jos yrität esittää fiksua, niin näkisit edes vähän vaivaa.