KIVILOUHOSSUONTEE.PELASTETAAN JOUTSAN SUONTEE, EI KIVILOUHOKSELLE

Kommentoitu viesti

Yritystoimintaa arvostava

#8 Säälittävää valittajat!

09.08.2011 18:28

Aina kun pienellä kylällä joku jotain isompaa tekee, niin jo alkavat kateelliset ja asioista tietämättömät puhumaan pask¤¤! Minun mielestä jos joku uskaltaa tehdä jotain noin suurta niin se on hatunnoston arvoinen suoritus. Valittavat mökkiläiset ja paikalliset voivat pistää paikat myyntiin! Päästään valittajista kertaheitolla!! Suonteesta puhutaan eräjärvenä, onko ne siis semmoisia joissa ajellaan vesijeteillä ja moottoriveneillä rinkiä?!

Vastaukset


Vieras

#9 Re: Säälittävää valittajat!

2011-08-09 20:42:18

Kun yritystoiminta muuttuu luonnonryöstötoiminnaksi, on jonkun valveutuneen puututtava asioiden kulkuun.  Onneksi moni on jo pannut itsensä likoon hyvän asian puolesta -  ei kadehtien!

Kun räikeästi rikotaan perustuslain 20 pykälää ja kävellään vain ja yksinomaan sivullisten oikeuksien ja luonnonarvojen yli on asian tilaan pakko puuttua. Maksumiehinä ovat vain mahdollisesta louhoksen vaikutuksista kärsijät. Siitä tuskin riittää aihetta kadehtimiseen, tai sitten kirjoittaja on ymmärtänyt sanan merkityksen väärin!

Ps. Jos Moottoriveneet aiheuttavat häiriötä -valita älä kadehti!!!

 

Meidän lapsillammekin on oikeus puhtaaseen luontoon

#10 Re: Säälittävää valittajat!

2011-08-09 21:24:22

#8: Yritystoimintaa arvostava - Säälittävää valittajat!

Jos kerran arvostat yritystoimintaa, niin arvostatko sitten myös Joutsan ydinkeskustan vesistöön p a s k a n s a päästävän kalanviljelylaitoksen toimintaa? Sekö on "suurta ja hatunnoston arvoista"? Onko asia tosiaan mielestäsi niin yksinkertainen, että yritystoiminnan nimissä saa tehdä ihan mitä tahansa? Tuon Myllynlahden ongelmana on vesistön rehevöitymisen myötä hallitsemattomaksi päässyt karvalehden liikakasvu. Kiitos kalanviljelylaitoksen. Onneksi lahden ranta-asukkaat ja virkistyskäyttäjät ovat nostaneet kissan pöydälle - toivottavasti eivät liian myöhään. Suonteen puolesta on sentään herätty taistelemaan jo hivenen aikaisemmin. Vielä ei ole peruuttamattomasti tuhottu mitään. Emme voi olla näin itsekeskeisiä, ettemmekö ajattelisi lastemme ja heidän lastensa oikeutta terveen ja puhtaan järven hyöty- ja virkistyskäyttöön TERVEELTÄ POHJALTA. Omaan napaan tuijottavat rahanahneet, "yritystoimintaa arvostavat" luonnontuhoajat eivät osaa asennoitua muiden, tulevien polvien asemaan. Heidän mottonsa on vain "heti mulle kaikki tänne nyt - kunhan se on suurta ja hatunnoston arvoista".


Vieras

#32 Re: Säälittävää valittajat!

2011-09-21 12:35:20

#8: Yritystoimintaa arvostava - Säälittävää valittajat!

kukaan ei osta mökkiämme,eivät halua kaivoksen vaikutuspiiriin.Niin että se siitä!