Riuttala

Kommentoitu viesti


Vieras

#12 Re: Riuttala/ #10

12.07.2014 09:46

#10: -

Hyviä  ideoita nuo kaikki.  Maalaistalossa lapsuutensa viettäneenä  eläimet kuuluivat siihen   keskeisenä osana.  Ne olivat/ edelleen ovat  ystäviäni ja  niiden    tavat ja kasvuolosuhteet (tosi luomua) tulivat tutuksi ja eläimet rakkaiksi. Jospa  vanhusten asuinpaikkojen  läheisyyteenkin saisi  eläimiä - olisi seuraksi, iloksi ja depression ehkäisijäksi. Niille voisi rauhassa jutella ja niitä silitellä.  Suomenhevonen kuuluisi  tuohon luetteloon ehdottomasti. Samoin lampaat - tukkujen tekoa, keritsemistä jne.

Riuttala on tosi hyvä  syntymäpäivienkin pitopaikka, sen olemme kokeneet  käytännössä.

Koululaiset voisivat myös  tehdä sinne  kevät- ja syysretkiä ja pitää esitelmiä  näkemistään. Ulkomaalaiset ja mikseipä suomlaisetkin nuoret vapaaehtoiset  voisivat ehkä toimia myös tietyissä tehtävissä innolla - samoin meikäläiset eläkeläiset. Tarvitaan kuitenkin organisaatio  tätä kaikkea pyörittämään (ajoitukset, majoitukset, ateriointi, kuljetukset jne).

Mainontaa  asian puolesta kyllä  tarvitaan, mutta kai se onnistuu taitajille sähköisesti nykypäivänä.

Onnea Riuttala-asioille!

Vastaukset

wornies

#18 Re: Re: Riuttala/ #10

2015-08-15 07:50:11

#12: - Re: Riuttala/ #10 

 Avaintoimijana Euroopassa ja erityisesti Saksassa ja Pohjoismaissa toimivalla BDSwissillä on enemmän menetettävää kuin keskivertosijoittajalla.  promo code BDSwiss