Tienaatko alle 2600e/kk? Allekirjoita siis.

Kommentoitu viesti

Ei ole todellista!

#882 Re: älkää turhaan märiskö vaan tehkää töitä tulotasonne korjaamiseksi

24.08.2014 16:16

#1: -  

 Turha täällä on palkoista märistä. Jokainen voi asian eteen nähdä vaivaa ja hakeutua hyvä palkkaiseen työhön. Joskus nuorena olen noin huonoa palkkaa saanut ja on ihan oma vika jos ei taso ole noussut. Ei tulotaso ole kiinni koulutuksesta vaan viitsimisestä.

 

Olen sairaanakin käynyt töissä aina enkä ole jäänyt kotiin makaamaan ja ihmettelen kovasti niitä jotka jäävät ja viitsivät vielä marista siitä. Hävetkää.

Vastaukset

Uskomatonta ylpeilyä!

#888 Re: Re: älkää turhaan märiskö vaan tehkää töitä tulotasonne korjaamiseksi

2014-08-24 16:56:25

#882: Ei ole todellista! - Re: älkää turhaan märiskö vaan tehkää töitä tulotasonne korjaamiseksi 

 Joopa joo, naisihmiselle ei edes 2,5 tutkintoa (yksi akateeminen) riitä paremman palkan saamiseen. Kylläpä on elämänpiirisi sidoksissa vain hyväpalkkaisiin. En polttanut, en juonut, opiskelin ammattiani varten "koko ajan", laajensin ammattitaitojani yli 100 opintoviikolla yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa vain todetakseni, että 55 vuoden ikä riitti 31 vuoden työkokemuksella yli 15 vuoden työsuhteen  irtianomiseen, vaikka palkkani oli huomattavasti pienempi kuin nuorempien kolleegojeni.
Mitähän se sinun "jotain" olisi voinut vielä olla??? Ei auttanut sekään, että eräänä päivänä lähdin sairaana töistä jopa pyörätuolissa, kun ei ollut varaa jäädä sairaslomalle selän takia.
Puheesi on niin täyttä puppua kuin olla voi! Tyypillistä pikkusieluisten pomojen jorinaa vailla mitään perustumista faktoihin.
Tunnollisuus ja työpaikkauskollisuus olivat suurimmat mokani... tunnustan!