Jatkukoon Radio Suomen "Pop eilen - toissapäivänä"!

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

06.10.2014 04:30

Hyvällä maulla ja ammattitaidolla toteutettu nostalgia-annos kuuntelijaakin kunnioittaen. Yksi parhaista radio-ohjelmista kautta aikain.

Vastaukset

Jerry Coast

#27 Re:

2014-10-06 16:59:16

#1: -  

Voisi kyllä ohjelma jatkua ihan vaan jo pelkästään siksi, että tykkään Hectorin äänestä ja puhetavasta, mikä on tuttu jo 70-luvun musiikkiohjelmista. Kun miestä kuulee radiossa niin tulee ajatus että jotkin asiat sentään tässä maailmassa pysyvät.

Pientä kritiikkiä kuitenkin miehelle: kyllä ne MacArthur Parkit, Nights in White Satinit ja Whiter Shade of Palet on kuultu jo niin monta kertaa että olisiko siellä ollut piilossa mitään muuta vähän tuntemattomampaa hyvää musaa. Aloin kuunnella ohjelmaa muutama viikko sitten pitkän tauon jälkeen. Alkuun mies oli vaihtanut tunnariin David Bowien biisin. Mikä yllätys!! Sitten soi Whiter Shade of Pale ja voin vannoa että ajattelin itsekseni, että nyt ei puutu enää kuin Nights in White Satin ja tulihan se sieltä.... Heh! Jokaisellahan nuo ovat levyhyllyssä muodossa tai toisessa.

Toivon kuitenkin ohjelman jatkuvan, vaikka sitten seitsemältä sunnuntaiaamuna. Kyllä todelliset fanit sen sieltäkin löytävät.

Pipsa -59

#122 Re:

2014-10-08 21:33:32

#1: -  

 Ne lakatut varpaankynnet sieltä saisi lopettaa ja samoin se ihmeohjelma missä yhtä kappaletta soitettiin etuperin ja takapaerin ja pari "viisasta" sitä reposteli !