Jatkukoon Radio Suomen "Pop eilen - toissapäivänä"!

Kommentoitu viesti


Vieras

#181

20.10.2014 03:46

Tätäkö se meikäläisen elämänkaari on kunnon musiikin suhteen? Ei saanut nuorena kuunnella, eikä vanhanakaan?

Vastaukset

Valitse nimimerkki, valitsin jo

#212 Re: Hyvin sanottu!

2014-11-13 21:55:09

#181: -  

Se on niin totta!

Ensin sai nuorena kytätä niitä muutamaa radiotuntia viikossa, joissa soitettiin sitä omaa musiikkia. Nyt yli 50 vuotiaana saa tapella siitä, että radiossa pysyisi edes jotkut niistä ohjelmista, missä tulee sellaista musaa mitä haluaa kuunnella, vaikka vain pari tuntia viikossa. Se on melko vähän, ottaen huomioon, että 1990 luvulla radiosta tuli tuntikausia viikossa sellaista musaa mikä miellytti korvaa.

On se hitto, että Yle ei osaa pitää näppejään erossa arvokkaista asioista. PET Heikkineen on arvokas asia ja sen pitää soida myös vuonna 2015.  Surullista miten vähän Ylellä arvostetaan todellista ammattitaitoa ja intohimoa radio-ohjelman tekemiseen. Ei näitä Heikkejä sentään joka oksalla kasva. Monet radiokanavat on täynnä tyhjänjauhajia ja pelkkiä puhuvia päitä ilman todellista kokemusta ja osaamista. 

Tämä on kaikkinensa niin masentavaa ja typerää. Eikö Ylen pomoilla ole mitään oikeaa tekemistä, kun pitää säätää ohjelmia ja asetella niitä muka tärkeysjärjestykseen. Ei Yleltä kanavia puutu, sieltä puuttuu osaava johtajisto. Ihmiset, joilla ei ole intohimoa musiikkiin ei mitenkään voi ymmärtää laadukkaan ohjelman merkitystä. Ei kuten yleisö ja Heikki sen ymmärtää.

Eikö tämä joutava säätäminen lopu koskaan.