Länsimetron jatkohanke - Sammalvuoren tuhoaminen estettävä

Kommentoitu viesti


Vieras

#59 Re: VIERAS #56 ;KYSY ENSIN METSÄASIANTUNTIJOILTA, KOMMENTOI VASTA SEN JÄLKEEN

09.11.2014 16:28

#57: ei-hysteerikko - VIERAS #56 ;KYSY ENSIN METSÄASIANTUNTIJOILTA, KOMMENTOI VASTA SEN JÄLKEEN 

 Sammalvuoren luontoselvitys ei sisällä mitään mainintaa länsimetron haitallisista vaikutuksista. Sen mukaan metron rakenteiden alueella ei esiinny sellaisia eläin- tai kasvilajeja, joiden takia rakentamista ei voisi sallia. Tuleva Tyskaksenkaari ja sen varrelle sijoitetut rakennukset sekä länsimetron kuilurakennus Nöykkiöntien varrella eivät sijaitse luo-1 eikä luo-2 alueilla, joten haitat on jo silläkin minimoitu. Espoon Ympäristökeskus ja Uudenmaan ELY-keskus ovat kumpikin todenneet asemakaavan valmisteluvaiheessa, että varikko tulee nimenomaan ympäristönäkökulmien vuoksi sijoittaa Sammalvuoreen. Metsänhoidollisesti länsimetron rakentamisella ei ole mitään vaikutusta Sammalvuoressa. Mutta koska länsimetron vastustajilla on pinttyneet mielipiteensä, niin ei kai niitä voi muuttaa edes tosiasioilla.

Oikeus kommentointiin on vaikka ei kysyisikään mielipidettä "metsäasiantuntijalta".

Oli miten oli, adressi on turha eikä sillä saavuteta mitään muuta kuin harhaanjohtamista. Länsimetron varikon rakentamista Sammalvuoreen se ei estä.

 

Vastaukset

naavapuu

#60 Re: Re: VIERAS #56 ;KYSY ENSIN METSÄASIANTUNTIJOILTA, KOMMENTOI VASTA SEN JÄLKEEN

2014-11-09 16:52:22

#59: - Re: VIERAS #56 ;KYSY ENSIN METSÄASIANTUNTIJOILTA, KOMMENTOI VASTA SEN JÄLKEEN 

 Sammalvuoresta on tehty muitakin luontoselvityksiä kuin se yksi, mistä vieras #59 puhuu. Se, mistä hän puhuu, on varmaankin laajin.

PUHUMME ERI ASIAKIRJOISTA, jotka kumpikin ovat "luontoselvityksiä".