Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi

Kommentoitu viesti


Vieras

#221 Re:

10.12.2014 20:21

#219: -  

 

 

No,  lähretääs aivan  RAUHASSA  penkomaan tätä.

 Ymmärrän,  että tämä voi tuntua salaliitto hommalta - vaan näin tarvitse olla.

 Ajattelin itsekkin tuota läh.työhön lähteneen parin kohtaa sellaiseksi,  mutta siinä on monta mahdollisuutta.  Tähän on voitu pyrkiä,  vaikka se ei olisi ollut sanasta sanaan noin tuo tavoite. NIIN AJATUKSEN ON OLLUT OLTAVA VAHVA !


Koska  lähetystyö on kirkon lippulaiva. Ja SLS sen kirkon perinteisin ja suurin järjestö.
Sen tietävät ne jotka ovat oikein lähellä,  tai sisällä näissä yhteyksissä.  Muuttamalla tätä kuvaa,  muutetaan kaikkein voimakkaimmin imagoa,  hyväksyntään päin.

Tällaisen tavoitteen syntyminen,  ja sen aikamoinenkin kannatus SLS:ssä on erittäin kummallista.
Se ei ole millään tavalla kuulunut tuon järjestön imagoon koskaan. Näillä täytyy joka tapauksessaa
OLLA TIIVIS YHTEYS JOIDENKIN HENKILÖIDEN KAUTTA SEKÄ SETASSA ETTÄ SLS:SSÄ.

Näissä jutuissa olen sen huomannut,  että vaikka agendat tuntuvat uskomattomilta .. ne TOTEUVAT juuri niin kuin lausuttu on!

 

   



Vastaukset


Vieras

#222 Re: Re:

2014-12-10 21:20:16

#221: - Re:  

 

 

Kun aikoinaan alkusrk. joutui vuosisatojen  ajan rankasti ja julmasti vainotuksi Rooman monen keisarin taholta ja aikana.  Se ei kuitenkaan  millään tavalla kukistanut seurakuntia,  vaikka senaikainen piispojen kokoontuminen oli kuin onnettomuuksissa loukkaantuneiden miesten koalitio, julmuuksien seurauksena.

Aina srk:n vaino,  marttyyrien veri  on ollut uuden srk:n SIEMEN,  ei sen loppu.  Siksi srk:n vihollisen oli lähdettävä tekemään tihutyötään  muurien sisäpuolelle.  Sinne käy tie tällaisia haavoja myöten,  joihin voi oikein tiukkaan sitoa niitä,  jotka ovat alttiita juuri tähän.