Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi


Vieras

#201 Re: Tässä Setan tiekartta kohti yhteiskunnan täydellistä romutusta

10.12.2014 10:21

#199: - Tässä Setan tiekartta kohti yhteiskunnan täydellistä romutusta 

Hieno tuo Perussuomalaisten Sebastian Tynkkysen kaavio homojen salaliitosta, taitaa olla kansainväliset voimat taustalla? Hyvä että Persut keskittyvät kansankunnan kannalta tärkeisiin kysymyksiin.

Ja Keskustan Sipilän hymy levenee :)


Vieras

#202

10.12.2014 11:04

Heteromies taas. 20-vuotias juotti teinityttöjä humalaan ja käytti hyväksi - tuomittiin vankilaan

 

Tiistai 9.12.2014 klo 22.05

 

  

Kemi-Tornion käräjäoikeus tuomitsi tiistaina 20-vuotiaan torniolaismiehen lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista kolmeksi vuodeksi vankilaan.

Oikeus määräsi miehen kärsimään rangaistustaan saman tien Oulun vankilaan.

Mies syyllistyi raiskaukseen, kahteen törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, viiteen lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön sekä huumausainerikokseen. Uhreja hänellä oli seitsemän, kaikki 13-15-vuotiaita pohjoissuomalaisia tyttöjä.

Rikokset sattuivat kesäkuun 2013 ja viime elokuun lopun välisenä aikana Meri-Lapin alueella Torniossa, Tervolassa ja Kemissä. Tuomittu oli ensimmäisen rikoksen aikaan 18-vuotias ja viimeisen aikaan 20-vuotias.

Raiskauksen uhri oli vasta 13-vuotias. Tuomittu oli ostanut tytölle ja tämän kaverille alkoholijuomia, joita kolmikko meni nauttimaan miehen asunnolle.

13-vuotias päihtyi ja nukahti. Tuomittu kaatoi tiedottoman tytön sängylleen ja raiskasi tämän.

Tuomittu kiisti raiskauksen ja katsoi, ettei ollut sukupuoliyhteydessä 13-vuotiaan kanssa.

Sitä vastoin hän myönsi useita muita sukupuolisuhteita alaikäisten kanssa. Miehen mukaan kyse oli tavanomaisista seurustelusuhteista ja seksiä harrastettiin molempien osapuolten vapaasta tahdosta.

Oikeus hylkäsi yhden raiskaussyytteen.

Miehen uhrit ovat kuvailleet häntä miellyttäväksi ja luotettavan oloiseksi nuorukaiseksi. Joitakin uhrejaan hän tapasi useita kertoja.

Huumausainerikos tarkoittaa käytännössä kannabista, jota miehellä oli hallussaan.

Tuomitun tulee maksaa uhreilleen korvauksia yhteensä 12 500 euroa. Raiskatun tytön kärsimyskorvaus on 4 000 euroa.

Käräjäoikeuden uunituore päätös ei ole lainvoimainen. Osapuolilla on mahdollisuus valittaa siitä Rovaniemen hovioikeuteen.

 

PETRI ELONHEIMO

Vieras

#203 Nykyinen avioliittolaki tulee säilyttää sellaisenaan!

10.12.2014 11:37

#202: -  

Hyvin kuvaava on tuo Setan suunnitelma siitä millaiseen suuntaan Suomea ollaan ajamassa ovelasti vaivihkaa.

Nyt pitää miettiä ketä äänestää seuraavissa seurakunta- ja eduskuntavaaleissa, ei ainakaan niitä jotka kannattaa sukupuolineutraalia avioliittolakia!

 

Ajattelija

#204 Re:

10.12.2014 11:56

#187: -  

1.    Niin. Miksi ei se Suomessakin voisi tapahtua kun tapahtuu jo Amerikoissa monessa osavaltiossa ja Kanadassa 10 vuottaa kuten Massachusetts:n osavaltiossa ihan kuva-aineistojen kanssa

näytetään videossa  


https://www.youtube.com/watch?v=bSXFb6ULsCg 

 

2.   Oma johtava kasvatusfilosofimmekin Tapio Puolimatka  on aiheesta kirjoittanut asiantuntija sivuillaan. Hän oli muuten yksi heistä, joita eduskunta kuuli ennen äänestystään. Setan maallikkolausunnot taisi painaa äänestyksessä  105 äänestäjän ajatusmaailmassa  enemmän.

http://www.tapiopuolimatka.net/asiantuntijalausunto

 

Ei ole hyvä olla sinisilmäinen kuten meidän eduskunta suurimmalta osaltaan näyttää olevan. On kai heistä "hienoa" kun saa kuulua eliittijoukkoon, jossa homous on heidän mielestään verrattavissa avioliittoon. 

Koko Tynkkysen kokoama skenario on muuten ihan looginen ketju. Ollaan Suomessa siinä jo pitkällä, mutta paljon paljon paljon on vielä edessä, koko kiansakunnan tuho, jos ei Jeesus sitä ennen tule takaisin, sitä päivää ja hetkeähän me emme tiedä

 

Sen siitä saa

#205 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Homolain seuraamukset kauheat

10.12.2014 12:16

#176: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Homolain seuraamukset kauheat 

  Islamin vihollisia on kristityt, juutalaiset, Amerikka ja Länsimaat. Islamissa kun opetetaan että kaikki muuta kuin muslimit ovat koofereita eli vääräuskoisia. Saarnat ovat sen mukaisia.

Kristityn näkökannalta islamilaiset elävät pimeydessä, mutta niin myös kaikki länsimaissa ja muualla  asuvat ihmiset , jotka eivät Jeesusta tunnusta Vapahtajanaan ja Herranaan. 

Kaikki me ihmiset muslimit, kristityt, hindut ym. tarvitsemme yhtälailla Pelastajaa. Vain kristityilla on Pelastaja synneistä. Muissa uskonnoissa yritetään itse omilla hyvillä teoilla tulla pelastetuksi.

Tämän kaiken opin jo kauan sitten koulussa uskonnon tunneilla. Silloin vielä oli tunnustuksellista uskonnonopetusta. Nykyisin uskotaan kai pamahdukseen ja evoluutioon, joilla ei ole mitään järkevää perustaa. Ihmiset on vaan uskoteltu siihen, ihan kuin nyt uskotellaan ihmisiä kannattamaan homoavioliittoja. Nyt elämme hsitoriallista aikaa, josta lapsemme ja lastemme lapset saavat kärsiä, jos teemme tällaisia suuria vääriä päätöksiä henkisesti suurelta osalta rappeutuneen, paatuneen eduskunnan päätöksellä.

Ihmistä (ja eduskuntaa) voi näimmä yhäkin vetää pannasta ihan mihin hullutukseen tahansa.  Ja auliisti mennään, kun ei osata itse ajatella omilla aivoilla puhumattakaan että Jumalan annettaisiin johdattaa hyvää ja vanhurskasta tietä eteenpäin. 


Vieras

#206 Re: Tässä Setan tiekartta kohti yhteiskunnan täydellistä romutusta

10.12.2014 12:58


Vieras

#207 Re: Re:

10.12.2014 13:00

#204: Ajattelija - Re:  

 

 

Kyllä lakivaliokunta otti hyvin vastaan Puolimatkan esityksen,  ja oli todella siitä kosketettukin.

Mutta nythän kaiken tuon yli käveltiin.  


Vieras

#208 Re: Nykyinen avioliittolaki tulee säilyttää sellaisenaan!

10.12.2014 13:01

#203: - Nykyinen avioliittolaki tulee säilyttää sellaisenaan!  

 

 

Kyllä,  itsekkin ymmärsin,  että olisi vaan pitänyt ilmoittautua ehdokkaakis kirkollisvaaleissa.

Ei siinä kannata odotella sen ihmeellisemmäksi tuleminsta. 


Vieras

#209 Re:

10.12.2014 13:08

#202: -  

 

 

Kuule, Englannissa on vielä tehokkaampaa, uuden avioliittolain jälkeen alkanut Sex-Education oli koulussa niin voimallista, että oppilas (poika) raiskasi välittömästi tunnin jälkeen 13- vuotiaan tytön.
Artikkeli löytyy paikallisista lehdistä. 


Vieras

#210 Re: Tässä Setan tiekartta kohti yhteiskunnan täydellistä romutusta

10.12.2014 13:10

#199: - Tässä Setan tiekartta kohti yhteiskunnan täydellistä romutusta 

 

SUKUPUOLINEUTRAALI AVIOLIITTOLAKI ON VÄLITAVOITE

Toteutuessan laki pistää ison myllyn päälle, tätä toivoisi Seta jota edustaa vähemmistö.

Suomessa on tutkittu ihmisten seksuaalista suuntautumista vuosina 1971 ja 1992. Tuloksiksi saatiin, että -71 homoja oli 0,8 % väestöstä ja -92 heitä oli 0,6 % väestöstä. ( Lähde: Wikipedia; Seksuaalivähemmistöjen määrä Suomessa).

EU LGBT survey ( 2013,8) - tutkimuksessa arvioitiin homojen, lesbojen ja bi-seksuaalien määräksi noin 5 % väestöstä.  Helsinki. Ihmisoikeusliitto.

Mutta ottaako Setan tiekartta huomioon enemmistöä tai lapsia?

Sukupuolineutraaliavioliittolaki edistäisi Setan tavoitteita, kuten oheisesta kuvastaa alla voi huomataja helpottaisi heitä seuvaavien askeleiden ottamiseen.

Tässä Setan suunnitelma:

1. Samaa sukupuolta oleville pareille säädetään rekisteröity parisuhde. (toteutunut)

2. Arvoliberaalit sijoittoittavat eroamisensa massa-aaltoihin. (toteutunut)

3. Kirkko siunaa ensimmäisen rekisteröidyn miesparin lähetystyöhön.(toteutunut)

4. Sukupuolineutraali avioliittolaki säädetään. Samaa sukupuolta oleville heteroparien oikeudet. Lin vastustajat pelkäävät, että tulevaisuudessa vaaditaan lukumääräneutraaliutta, jos sukupuolineutraalius toteutetaan. Lain kannattajat vakuuttavat, ettei lukumääräneutraalia avioliittoa tarvita, eikä sitä tulevaisuudessakaan vaadita.

5. Arvoliberaalit liittyvät takaisin kirkkoon, jotta voidaan muuttaa kirkon avioliittokanta. Vasta sukupuolineutraalin avioliittolain mentyä läpi aletaan vaatimaan äänekkäästi kirkon teologisten linjaustEN muuttamista ja homoparien vihkimistä.

6. Vaatimus, että uskonnollisten yhdyskuntien vihittävä homoparit(sitä mukaa, kun kussakin yhdyskunnassa ilmaantuu ensimmäinen homopari, jonka osapuolet ovat yhdyskunnan jäseniä ja vaativat vihkimistä).

7. Luterilainen kirkko alkaa vihkimään homoparit.

8. Uskonnolliset yhdyskunnat häviävät oikeustaistelut, ja heidän on valtion viranomaisvaltaa käyttävinä vihittävä samaa sukupuolta olevat yhteisönsä jäsenet, tai joutuvat luopumaan vihkioikeidestaan.     TÄMÄKÖ ON IHMISOIKEUTTA JA TASA-ARVOA?

9. Suurempi julkinen tuki (RAHAA) seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen järjestäjille.

10. Ehto steriloinnista juridisen sukupuolen korjauksen yhteydessä poistetaan.

11. Sukupuoli-identiteetti rikoslakiin koventamisperusteena mainittujen vihamotiivien luetteloon.MITÄ EPÄKOHTIA LAKI LISÄÄ, ETTÄ TÄLLÄINEN TARVITAAN KUN EI OLLA ENNENKÄÄN TARVITTU?

12. Perusopetuksen OPS uudistetaan niin, että se velvoittaa opettajia pitämään seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden opetuksessaan esillä.

13. Poliisille erilliset htblti-viharikosyksiköt. (Ruotsin malli). EI TÄLLAISIA ENNENKÄÄN OLE TARVITTU, NÄKÖJÄÄN LAKI LISÄISI ERIPURAISUUTTA.

14. Erilliset liikuntaryhmät pojille ja tytöille puretaan.

15. Kolmas sukupuoli kirjataan lakiin.

16. Rahoituksen lisääminen sukupuolenkorjausleikkauksiin.

17. Lukumääräneutraali rekisteröity suhde säädetään.

18. Avioliitto-käsite poistuu laista ja sen korvaa rekisteröity suhde, jossa yhdistetään sukupuolineutraali avioliitTo ja lukumääräneutraali rekisteröity suhde. TÄMÄKÖ ON IHMISOIKEUKSIA JA TASA-ARVOA?

19. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolait säädetään kieltämään uskonnollisissa yhteisöissä kaikenlainen toiminta, jossa heteroseksuaalisuus olisi lähtökohtana (työntekijöiden valinta, perinteisen heteroparisuhdemallin opettaminen jne.) TÄMÄKÖ ON IHMISOIKEUKSIA JA TASA-ARVOA?

20. Julkisiin tiloihin on rakennettava sukupuolineitraalit WC:t ja suihkutilat miesten ja naisten vastaavien viereen.

21. Juridisen sukupuolen korjaamisen (18v) poistetaan. KARSEETA!

22. Biologisesti miehenä syntyneet saavat kukupuolenkorjausten jälkeen kilpailla niasten sarjoissa.

23. Postetaan henkilörekistereistä tieto siitä, että henkilö on ollut eri sukupuolta syntyessään.

24. Nimien historialliset sukupuolimerkitykset neutralisoidaan. Pojsita tulee Liisoja aj tytösitä Jaakkoja ja tosinpäin.    

25. Sukupuolten korvaaminen henkilöpapereissa ja lomakkeissa henkilönimikkeellä.

26. Henkilö-nimike korvaa sukupuolitermit, jotka poistetaan laista.

 

NÄIN SETAN TAVOITE ON SAAVUTETTU! Tämähän kuulostaa tosi tasa-arvoiselta ja lapsien etua eteenvievältä asialta…hhhmmmm

Arvio kehityskulusta on koottu Setan, Trasekin, hlbti-vaikuttajien ja oikeusministeriön selvitysryhmän tavoiteasetteluiden pohjalta.

 

 

 Lähde: Linkki Setan

tiekarttaan


http://www.adressit.com/keskustelu/118433/start/175


Vieras

#211 Re: Re: Lapsivaikutuksista jne.

10.12.2014 14:26

#204: Ajattelija - Re:  

Kiitos lukuvinkistä tuohon  Tapio Puolimatkan asiantuntijalausuntoon, se  on loistavasti kirjoitettu ja perusteltu!

 

 


Vieras

#212 Re: Tässä Setan tiekartta kohti yhteiskunnan täydellistä romutusta

10.12.2014 15:22

#199: - Tässä Setan tiekartta kohti yhteiskunnan täydellistä romutusta 

 

 

NO niin  -   NO  Comments? ?   Vai?

Tämä se näyttää mikä siellä sisuksissa piilee.  

 


Vieras

#213 Re: Re: Tässä Setan tiekartta kohti yhteiskunnan täydellistä romutusta

10.12.2014 15:24

#210: - Re: Tässä Setan tiekartta kohti yhteiskunnan täydellistä romutusta 

 

 

Eli,  jos et huomannut:   VIISI ENSIMMÄISTÄ:


Setan suunnitelma:



1.  Samaa sukupuolta oleville pareille säädetään rekisteröity parisuhde. (toteutunut)

2. Arvoliberaalit sijoittoittavat eroamisensa massa-aaltoihin. (toteutunut)

3. Kirkko siunaa ensimmäisen rekisteröidyn miesparin lähetystyöhön.(toteutunut)

4. Sukupuolineutraali avioliittolaki säädetään. Samaa sukupuolta oleville heteroparien oikeudet. Lin vastustajat pelkäävät, että tulevaisuudessa vaaditaan lukumääräneutraaliutta, jos sukupuolineutraalius toteutetaan. Lain kannattajat vakuuttavat, ettei lukumääräneutraalia avioliittoa tarvita, eikä sitä tulevaisuudessakaan vaadita.

 

  1. Arvoliberaalit liittyvät takaisin kirkkoon, jotta voidaan muuttaa kirkon avioliittokanta. Vasta sukupuolineutraalin avioliittolain mentyä läpi aletaan vaatimaan äänekkäästi kirkon teologisten linjausten muuttamista ja homoparien vihkimistä.

 

 

Ajattelija

#214

10.12.2014 15:40

Ne teistä jotka olette englannin kielen taitoisia, mielenkiintoinen opetus miehestä ja naisesta Jumalan luomistyönä. Niin totta ja ihmeellistä. Ei voi kuin ihmetellä Jumalan rakkautta meitä ihmisiä kohtaan

http://creation.com/eve-adams-rib 

 

Perverssiä

#215 Re: Homolain seuraamukset kauheat

10.12.2014 15:49

hullujenhuone

#216 HAJOTKAA

10.12.2014 17:57

HAJOTKAA PA$KAANNE KAPEAKATSEISET KUSIPÄÄT, LAKI MENEE LÄPI JA SILLÄ SELVÄ. ETTE PYSTY SORTAMAAN JA ASETTAMAAN IHMISIÄ ERI ARVOISEEN ASIAAN VAIKKA KUINKA HALUAISITTE. MUUTTAKAA HELVETTIIN JOS EI MODERNI DEMOKRATIA KIINNOSTA.


Vieras

#217

10.12.2014 18:00

Hyvä asia tämä adressi. Homoavioliitto on täysin raamatun sanan vastainen eikä sen pitäisi saada toteutua Suomessa - eikä muuallakaan.
Jumala auttakoon meitä kaikkia

#218 Re: HAJOTKAA

10.12.2014 18:14

#216: hullujenhuone - HAJOTKAA 

 Kyllä Jumala rakastaa sinuakin yhtä lailla kuin kaikkia ihmisiä. Toivon että jonain päivänä sinäkin uskot sen. Jumala on sinutkin luonut ja tahtoo sinut pelastaa. Tätä en sano mnä vaan Pyhä Raamattu, joka puhuu henkilökohtaisesti sinullekin jos vain suostut siihen. Usko on lahja, ja sen Jumala mielellään lahjoittaa jokaiselle. Sydämen on oltava avoin ja halukas vastaanottamaan. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#219

10.12.2014 18:55

Tuollaiset salaliittoteoriat laittavat nämä adressit aika outoon valoon... Nyt on perussuomalaiselta lähtenyt mopo käsistä, eipä ihme että Keskusta juhliin gallupeissa.


Vieras

#220 Re: HAJOTKAA

10.12.2014 20:20

#216: hullujenhuone - HAJOTKAA 

 

 

Vastaisitko mieluummin tuohon suomalaiseen homoagendaan?

 

 


Vieras

#221 Re:

10.12.2014 20:21

#219: -  

 

 

No,  lähretääs aivan  RAUHASSA  penkomaan tätä.

 Ymmärrän,  että tämä voi tuntua salaliitto hommalta - vaan näin tarvitse olla.

 Ajattelin itsekkin tuota läh.työhön lähteneen parin kohtaa sellaiseksi,  mutta siinä on monta mahdollisuutta.  Tähän on voitu pyrkiä,  vaikka se ei olisi ollut sanasta sanaan noin tuo tavoite. NIIN AJATUKSEN ON OLLUT OLTAVA VAHVA !


Koska  lähetystyö on kirkon lippulaiva. Ja SLS sen kirkon perinteisin ja suurin järjestö.
Sen tietävät ne jotka ovat oikein lähellä,  tai sisällä näissä yhteyksissä.  Muuttamalla tätä kuvaa,  muutetaan kaikkein voimakkaimmin imagoa,  hyväksyntään päin.

Tällaisen tavoitteen syntyminen,  ja sen aikamoinenkin kannatus SLS:ssä on erittäin kummallista.
Se ei ole millään tavalla kuulunut tuon järjestön imagoon koskaan. Näillä täytyy joka tapauksessaa
OLLA TIIVIS YHTEYS JOIDENKIN HENKILÖIDEN KAUTTA SEKÄ SETASSA ETTÄ SLS:SSÄ.

Näissä jutuissa olen sen huomannut,  että vaikka agendat tuntuvat uskomattomilta .. ne TOTEUVAT juuri niin kuin lausuttu on!

 

   




Vieras

#222 Re: Re:

10.12.2014 21:20

#221: - Re:  

 

 

Kun aikoinaan alkusrk. joutui vuosisatojen  ajan rankasti ja julmasti vainotuksi Rooman monen keisarin taholta ja aikana.  Se ei kuitenkaan  millään tavalla kukistanut seurakuntia,  vaikka senaikainen piispojen kokoontuminen oli kuin onnettomuuksissa loukkaantuneiden miesten koalitio, julmuuksien seurauksena.

Aina srk:n vaino,  marttyyrien veri  on ollut uuden srk:n SIEMEN,  ei sen loppu.  Siksi srk:n vihollisen oli lähdettävä tekemään tihutyötään  muurien sisäpuolelle.  Sinne käy tie tällaisia haavoja myöten,  joihin voi oikein tiukkaan sitoa niitä,  jotka ovat alttiita juuri tähän.
 


Vieras

#223 Re: Re: HAJOTKAA

10.12.2014 22:31

#220: - Re: HAJOTKAA 

Tuo "homoagenda" eli "Setan suunnitelma" on Perussuomalaisten Sebastian Tynkkysen aivoitus, jospa häneltä kysyt mitä ihmettä on nuorisopoliitikon päässä pyörinyt.

Viesti nr 199 edellisellä sivulla esittelee Tynkkysen singneeraaman "salaliittokartan".. Näyttä siltä, että kaikki menee läpi kun oikein kiihdyttää itsensä protestoimaan.


Vieras

#224 Anna palautetta.....

10.12.2014 23:16


Vieras

#225

10.12.2014 23:39

 

Tämä linkki  Sebastian Tynkkysen  sivuilta ( http://blogbook.fi/sebastiantynkkynen/  )

                         

johtaa oikeusministeriön valmistelutyöhön,  verkostoraporttiin:

Tutustu tästä linkistä laajemmin hlbti-vähemmistöjä koskeviin toimenpide-ehdotuksiin:http://www.oikeusministerio.fi/fi/index