Sysmän tilaelementtikoulupäätös kumottova

Kommentoitu viesti

Huolestunut sysmäläinen

#1 Tätäthän te halusitte

15.12.2014 22:35

On se kumma kun ei mikään kelpaa, ensin rummutetaan Kepun ja erinäisten yhdistysten johdolla päätös tähän jamaan ja heti samaan hengenvetoon ollaan kumoamassa hanketta. Tottahan se on, kalliiksi käy! Mutta tätähän sysmäläiset niin kovasti halusivat, vaikka tarjottimella oli paljon halvempia vaihtoehtoja; 1. Oma koulu Yhteiskoulun tontille, 2. Oma koulu Väihkylän tontille, 3. Vuokrakoulu Yhteiskoulun tontille, ja 4. Vuokrakoulu Väihkylän tontille

Vielä pitää sanoa, että kunnanhallitus vain toimeenpani valtuuston sille antaman toimen!

Vastaukset

heti!

#13 joku aktiivi kuntalainen herätys

2014-12-16 10:05:05

#1: Huolestunut sysmäläinen - Tätäthän te halusitte 

 nyt on käynnissä ryöstö, sysmältä ollaan ryöstämässä miljoonapotti huonon päätöksen ja eripuraisuuden ansiosta. Herätkää nyt joku tekemäänvalitus hallinto oikeuteen että saadaan kunnollinen ja toimiva koulu sysmään. Koulusta kaikki lähtee, jos se menetwtään kylä näivettyy totaalisesti eläkeläisreservaatiksi

kok. ja dem. saa rökäletappion

#24 Re: Tätäthän te halusitte

2014-12-16 21:05:07

#1: Huolestunut sysmäläinen - Tätäthän te halusitte 

 Hah. Asia on saatu tähän jamaan vain ja ainoastaan huonon ja hätäisen valmistelun ja johtoportaan kyykytysasenteen vuoksi. Muualla näin isot asiat valmistellaan rauhassa ja henkilökuntaa kuullen. Ja on aika naurettavaa kunnanjohtajalta itkeä täällä nimettömänä!


Vieras

#71 Re: Tätäthän te halusitte

2014-12-20 09:35:44

#1: Huolestunut sysmäläinen - Tätäthän te halusitte 

 Eikö kunnanjohtaja ja kunnanhallituksen puheenjohtaja tiedä, että valheilla on lyhyet jäljet.VAlheet paljastuvat ennemmin tai myöhemmin. Kouluntoimittaja on lehdessä ilmoittanut, ettei sopimuksessa ole korvausvelvoitetta, sitä ei ole edes ajateltu,. Sitäpaitsi tämä kaksikkohan jo perui yhden sopimuksen parakkien toimittaja kanssa. Mites tämän sanktiot.

TAitaa korruptio kukoistaa tänä asian yhteydessä, kun kustannukset nousivat yhtäkkiä. Vai onko laskutaidot ruosteessa näillä päättäjillä. Kokouspytäkirjoista selviää, että laskelmissa vertailtu vuokrakoulun hintaa n 3000 m2 koulua oman koulun n 4000 m2. .

Ei myöskään ole kunnallislain mukaista  kunnanhallituksen puheenjohtajan painostaa äänestäjiä uhkauksillaan .Kokomuuksen pakkolinja mennyt liian pitkälle, jota seuraa ruskeakielinen sossariperhe.

Vaaditaan Sysmään uusi kunnanjohtaja, vaikka yhteinen Hartolan kanssa.SÄÄSTYISI TODELLA PALJON RAHAA ja asiat ei olisi valmiiksi kunnanhallituksessa valmiiksi pedattu. 

Kulttuuri ei elätä Sysmässä kuin ulkopaikkakuntalaisia. Me emme rahoita enää Sysmän kulttuuria, koska tämä väestöosa ei piittaa Sysmän nuorista eikä  vanhuksista.

Sysmän lapset olleet kylmäkiskoiselle  kunnanjohdolle vain riesa, joista pitäisi päästä eroon.