Sutta ei suojella tappamalla

Kommentoitu viesti

Erakko

#14 Haitallinen susi

23.02.2015 18:36

Kun on syntynyt sotavuosien aikaan niin muistaa hyvin nämä sudet kun veivät taloista milloin ainoan lehmän, hevosen lampaita .. Te ette kaupunkilaisnuoret ja muutkin susia ihannoivat taida oikein käsittää ettekä ymmärtää millainen peto susi tosi asiassa on . Hävetkää susien suojelijat ! Susi vappaaksi metsästettäväksi riistaeläimeksi kuten muutkin haitalliset pienpedot ..näädät, supit, ketut . Ei pedot eikä vahinkoeläimet tästä maasta kuulkaas susien suojelijat lopu . ja toiseekseen susi ei tuota eikä hyödynnä eikä palvele ketään , päinvastoin suurta haittaa ja ongelmia ainoastaan aiheuttaa ja mittavia valtion eli veronmaksajien rahoilla maksettavia korvauksia, eroon niistä on päästävä ja metsästämällä susia voi vielä jonkin verran saada tilannetta korjattua

Vastaukset


Vieras

#18 Re: Haitallinen susi

2015-02-23 19:09:58

#14: Erakko - Haitallinen susi 

 Vai sillä lailla. vai muistaa. Minun isovanhempani olivat 1880-luvulla syntyineitä eivätkä sutta pelänneet, kironneet tai halunneet tappaa, karjalaisia maajusseja. Ja siellä niitä siihen aikaan jokunen hukka juoksi, jopa vesikauhuisia.

Eipä nuo heille haittaa tehneet, eivät heidän kaheksaa mukulaa syöneet jotka 1900-luvun alkuvuosina karjaa metsissä paimensivat, eivätkä nämä sanotut mukulat, joista yksi oli minun isäni, mitään vihaa sutta tai muuta petoa kohtaan kantaneet. Enemmänkin meillä inhottiin metsärakkeja jotka useampaankin kertaan meidän kanat listivät tai lampaan repivät.

Ja isovanhempieni tahdosta meidän mailla oli metsästyskielto aivan viime vuosiin asti, kunnes tila meni vieraalle. Joten nämä jutut ovat yhtä tyhjän kanssa. Suden ei tarvitse mitään tuottaakaan, se on luontokappale jolla on tasan samanlainen oikeus olla olemassa kun sinulla, susi ja sinä eroatte siinä, että susi ei lietso vihaa paikkansa pitämättömillä puheilla vaan väistää ihmistä.