Taidepoliittisen asiantuntijaryhmän hallitusohjelmatavoitteet

Kommentoitu viesti

Markku Laitinen

#58 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taiteen julkiset tuet

28.03.2015 12:07

#57: Tahtoo sanoa - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taiteen julkiset tuet 

 Heh heh, ai tällaista nimetöntä selkäänpuukotusta ja mustamaalausta tällä kertaa. Etkös sinä juuri väittänyt ettet ole taiteilija ja nyt sitten tiedätkin että kirjoittelen myös taiteilijaseuran sivuille?!

Eli olet selvästi virallisen taidekentän toimijoita ja vainoat ja ahdistelet minua tällä palstalla raukkamaisesti nimimerkkiesi suojasta, esittäen minusta julkisia valheellisia ja vääriä kateellisia juttujasi.

Syy siihen miksi teet tätä toimintaasi on henkilökohtainen kauna ja jos tekisit sitä omalla nimelläsi, kertoisin julkisesti kaikille mikä on kaunasi syy ja miksi vainoat ja ahdistelet minua jatkuvalla syötöllä nimimerkkiesi suojasta ja syyttelet minua siitä mitä itse teet.

Vastaukset

nimetön toistaiseksi

#59 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taiteen julkiset tuet

2015-03-31 14:10:44

#58: Markku Laitinen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taiteen julkiset tuet 

 mä en jaksa löytää tosta viestistä mitään selkään puukotusta! siinähän puhutaan pelkästään totta! 

miksi sun kanssasi pitäisi puhua omalla nimellään keskustelussa jossa sinun jutuillasi ei ole mitään järkeä ja olet nolannut itsesi perusteellisesti pitämällä omia kantojasi ainoana oikeana.  olet mennyt ihan täysin harhateille koko jutussa ja puhut ihan asiaan kuulumattomista seikoista.  sellaiseen keskusteluun ei kukaan tahdo lähteä omalla nimellään! 
mutta teepä tänne oma adressi nimen keruuksineen ja avaa keskustelu vaikkapa tuosta  mieliaiheestasi niin saat takuulla osallistujia omalla nimellään.  luulenpa vaan että pelkäät jääväsi toiseksi etkä uskalla otta härkää sarvista.
silloin kun markku hyvä jutellaan ihan oikeista asioista ilman omia "painatuksia" ja "mielleyhtymiä" ja annetaan tilaa oikeille mielipiteille, saat palutteita omilla nimillä ja ilman sarvia ja hampaita.
Uskallatko ottaa haasteen vastaan?