Taidepoliittisen asiantuntijaryhmän hallitusohjelmatavoitteet

Kommentoitu viesti

Markku Laitinen

#68 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taiteen julkiset tue

02.04.2015 14:17

#67: nimetön toistaiseksi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taiteen julkiset tuet 

 Haluat minun linkittävän tämän adressin ja siinä käytävän keskustelun taiteilijaseuran fb sivuille ja esität että tulisit sinne keskustelemaan omalla nimelläsi. Jos asia pitäisi paikkansa niin sinähän itse linkittäisit tämän keskustelun sinne omalla nimelläsi. Nyt tarkoituksesi on saada minut jakamaan adressia eteenpäin, mutta valitettavasti minä en osallistu ihmisoikeuksien vastaiseen toimintaan missään muodossa.

Joten tee siellä nimimerkkisi suojassa mitä tahansa ja esitä mitä esität raukka- ja pelkurimaisesti kateutesi kohteesta, mutta omalla nimellä et uskalla toimintaasi tehdä!

Vastaukset

nimetön toistaiseksi

#69 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taiteen julkiset

2015-04-03 08:28:22

#68: Markku Laitinen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taiteen julkiset tue 

 Minä mitään linkityksiä ehdottanut! Ehdotin vaan että ota toi sama asia puheeksi Helsingin kuvataideseuran FB: ssä. Noin vaan kaartelit ulos tosta varjolla että et muka käsittänyt mitä tarkoitin.  Jos asia on sulle noin tärkeä niin nyt olisi oiva tilaisuus kirkastaa asia tuolle kutsumallesi "viralliselle taidekentälle". Nyt voisit keskustella suoraan asianosaisten kanssa eikä vaan selän takana.  Riittääkö kantti? Siis avaa tuo keskustelu siellä! 
Vai pelkäätkö että tulee turpiin?