Tuen Ahmoon koulun säilyttämistä!

Kommentoitu viesti


Vieras

#109 Re: Re: Opettajan mielipide

29.04.2015 07:42

#108: tilastotieteilijä - Re: Opettajan mielipide 

Kyllä on järjetöntä että, kaikki Karkkilan koulut ovat sitten 3km säteellä. Mutta minkäs sille enään teet, onneksi muutoksia tulee hitaasti mutta varmasti, sen suomen kansa näytti eduskuntavaaleissa. 

Vastaukset


Vieras

#112 Re: Re: Re: Opettajan mielipide

2015-04-29 07:59:37

#109: - Re: Re: Opettajan mielipide 

 Sekin kertoo jotain valtuutetuista, että kun ne kutsuttiin tutustumaan Ahmoon kouluun, niin yks jaksoi tulla paikalle.  Karkkilassa on jo pitkään ollut se meininki, että viranhaltijat vetää luottamushenkilöitä kuus nolla.  Jos viranhaltija keksii, että täytetään massakoski sillä harjun kentän soralla, kun se joki nyt kuitenkin on niin vaarallinen tossa ihan keskustassa, niin nää valtuutetuthan totee vaan suunnilleen, et miks me ei ite tota keksitty. 

On siellä muutamia ihan tavallisen ja järkevänkin olosia, siis huolimatta siitä, mikä on kanta Ahmooseen.  Mut sit joillan on niin urpoja ideoita.  Esim. se harjun kentän madaltaminen.  Muuten ihan ookoo suunnitelma, mut oikeesti, kuka niille kertois, että se menee niin, että kun se sora myydään siitä pois, niin siitä kuuluis saada rahaa (miinus kuljetuskulut).  Eli ei niin, et kaupungille tulee siit kustannuksia. Sorastais sillä vaikka hiekkatiet, onhan kaupungilla kalustoa.

Tällä menolla voivat ylpeenä tulevaisuudessa esitellä:  "Tässä on tää -öö- hiekkakenttä, joka maksoi meille 850 000 euroo.  Ja tossa vieressä on toi koulu, joka on nyt hieman liian iso ja pramee meidän tarpeisiin, kun täältä nyt jostain syystä on ollut viime aikoina hirvee muuttoliike Vihtiin."