Olli Immonen (PS) erotettava välittömästi tehtävistään

Kommentoitu viesti

Laittomuus valtaa alaa,elämme lopun ajan kalkiviivolla

#4 Immonen on oikea tyyppi ja hänellä on oikeus sanoa mitä ajattele.

26.07.2015 18:20

Mitä sanoi Unkarin pääministeri !

Suomi tarvitsee saman kaltaisen Päämnisterin:

Nykyinen tilanne ei voi eikä saa näin jatkua ,

pian on Euroopan kansat tuhottu .

Vastaukset

Historia opettaa...

#64 Re: Immonen on oikea tyyppi ja hänellä on oikeus sanoa mitä ajattele.

2015-07-27 14:55:41

#4: Laittomuus valtaa alaa,elämme lopun ajan kalkiviivolla - Immonen on oikea tyyppi ja hänellä on oikeus sanoa mitä ajattele. 

Unkarin historia tuntee merkittävän ja menestyksekkään kuninkaan keskiajalta nimeltään Tapani Pyhä. Hänen aikanaan valtakunnassa asui monia kansallisuuksia ja etnisiä ryhmiä. Hänen tärkein johtoajatuksensa oli monikulttuurisuuden vaaliminen, pelkkään kansalliseen unkarilaisuuteen nojaamisen hän katsoi johtavan tuhoon.

 

 


Vieras

#155 Re: Immonen on oikea tyyppi ja hänellä on oikeus sanoa mitä ajattele.

2015-07-30 07:42:37

Sane

#197 Re: Immonen on oikea tyyppi ja hänellä on oikeus sanoa mitä ajattele.

2015-08-27 00:11:20

#4: Laittomuus valtaa alaa,elämme lopun ajan kalkiviivolla - Immonen on oikea tyyppi ja hänellä on oikeus sanoa mitä ajattele. 

 Unkari ymmärsi sen mitä koko euroopan pitäisi tehdä eli rakentaa aita rajalle. Yhdenkään maan talous ei tule kestämään edes 5 vuotta tätä tahtia. Päättäjät ja pässit antaa tämän rumban jatkua kun pitää olla poliittisesti korrekti vaikka maanpetturuutta tämä toiminta ennemmin on.

Vähemmistö ei saa päättää enemmistön asiota
Vieras

#199 Re: Immonen on oikea tyyppi ja hänellä on oikeus sanoa mitä ajattele.

2015-08-29 19:26:29

#4: Laittomuus valtaa alaa,elämme lopun ajan kalkiviivolla - Immonen on oikea tyyppi ja hänellä on oikeus sanoa mitä ajattele. 

 Suomessa on sananvapaus ja jokaisella ilmaista mielipitetään ja olla myös erimieltä. Immonen on oikea kansanedustaja ja ajaa nimen omaan kansanasiaa ja sanoo sen ääneen julkisesti ja tietysti loukkaa pientä etnistö vähemmistoö koska he omassa kulttuurissaan on opetettu vaikenemaan ja heille kaikki mikä ei edusta ja vie islamin asiaa eteenpäin on loukaavaa vihapuhetta. Mutta olemme Suomessa ja tämä on demokratiaa eikä diktatuuria johon islam pyrkii ja sillä saadaan ihmisten suut kuoleman sharia-lain kautta hiljaiseksi, Maahanmuuttajat voivat poistua suomesta jos maamme sananvapaus ja itsensä ilmaisun oikeus " loukkaa " joka käänteessä.

Me emme alistu vähemmistön edessä vaan vähemmistö tekee ja sanoo niinkuin isäntä kulttuuri sanoo, maassa maan tavalla tai maasta pois. Suomi ei koskaan voi hyväksyä diktatuuria johon islam yrittää meitä alistaa uskonontonsa nimissä ja siihen vedoten.