Vastustamme Saloon kaavailtavaa vastaanottokeskusta.

Kommentoitu viesti


Vieras

#42

18.08.2015 15:19

Heh,kun kerrotaan ,että valtio maksaa.

No,mistähän se valtio saa tuloja?

Kansalaisilta verojen muodossa ja ne verothan ovat euroopan mittakaavassa hyvin korkeat. Ja samaan aikaan leikataan näiltä veronmaksajita omia palveluita.Siis niin järjetöntä.

Ja tämä maahanmuutto työllistää julkista sektoria,joka on Suomessa aika suuri ja sekin maksetaan verovaroista eli kaikki tämä kulua ja tässä Suomen taloustilanteessa,jossa Suomi velkaantuu n. 5miljardia vuodessa ja maassa on n. 500 000 työtöntä.

Maksamme EU.lle nettomaksua n. miljardin vuodessa.Eli Suomelle näyttäisi jäävän vain "huonoja kortteja" kaikessa.Kreikan tukemisesta en edes jaksa kirjoittaa.

 

 

Vastaukset

Seppo Lehikoinen

#47 Re:

2015-08-18 16:19:16

#42: -  

 SPR on percehaarojaan myöten höyryämässä tässä mamutussopassa. Lopetin kyseisen järjestön tukemisen jo kymmeniä vuosia sitten, kun paljastui, minkälaista hörhöilyä sen toiminta on.

Nimittäin, erään Nälkäpäiväkeräyksen yhteydessä Joensuun torilla kaupattiin hernekeittoa soppatykistä. Pohjois-Karjalan Radioon haastateltiin keräyspäivän iltana jotain SPR:n kampanjapäällikköä. Toimittajan kysyessä, kuinka hernekeitto teki kauppansa ja riittikö koko päiväksi, tämä SPR:n ukuli tokaisi: Keittoa oli yli tarpeen, jouduttiin kaatamaan kymmeniä litroja viemäriinkin!

Tuli vain mieleen, että eiköhän Joensuun torilla olisi ollut niitä vähävaraisia, joille myymättä jääneen sopan olisi voinut antaa ilmaiseksikin?

Mutta 'parempi viemärissä, kuin köyhän suussa' ajateltiin, noin niinkuin, NÄLKÄPÄIVÄN  kunniaksi!