OPPIKIRJAT TAKAISIN LUKIOON!

Kommentoitu viesti

Älykkäämpi kuin kaikki muut yhteensä

#12 No niin pikkupalleroiset...

19.01.2016 20:48

Hyvät inisevät palleroiset, jotka saatte hengenahdistusta ja iho-oireita kehityksestä, olkaa ystävällisiä ja ryömikää takaisin tsaarin vallan alle. Ja te jotka ahdistutte siitä että luovumme paperista ja käsinkirjoittamisesta, miettikää onko se tarpeellista että säilytämme jotain täysin turhaa ympäristöä rasittavaa ja antiikkista, vain sen takia ettet osaa käyttää laitteita jotka ovat meille nyt yhtä tärkeitä kuin hevosaura oli sinä aikana mihin yrität epätoivoisesti palata. Ja jos kehitys ahdistaa vieläkin rukoile vaikka Kekkosta apuun, palleroinen.

Vastaukset

Nakki_Pili

#13 Re: #12

2016-01-19 21:25:38

Mitä helvettiä? :D Jos pikkupallero on siun mielestä maailman suurin loukkaus niin taidat itse olla vähän kehityksestä jäljessä, vai kuinka?

Älykkäin

#14 Re: No niin pikkupalleroiset...

2016-01-19 21:39:13

#12: Älykkäämpi kuin kaikki muut yhteensä - No niin pikkupalleroiset... 

Hyvä inisevä isopalleroinen,

Jos tykkäät päänsärystä ja terveyshaitoista ja jos jätät huomiotta sen, että esimerkiksi todella monet opettajat eivät osaa käyttää jatkuvasti uusiutuvaa teknologiaa, mikä haittaa kaikkien oppimista, jatkuvasti, niin mikäs siinä. Ja jos sinusta ei ole yhtään hassua, että esim. sanomalehtiä ja vaikka mitä turhia mainoksia painetaan joka päivä paljon enemmän ja esimerkiksi syömättä jätetystä ruuasta koituu joka vuosi massiiviset ympäristöhaitat, mutta sinä koet tarpeellisemmaksi valittaa täällä, että paperisista oppikirjoista tulisi luopua, niin omapa on asiasi.

Mutta, olisitko ystävällinen ja jakaisit mielenkiintoiset mielipiteesi jossakin toisaalla, eikä täällä, missä ihmiset yrittävät vaikuttaa omiin asioihinsa ja oikeasti saada jotakin aikaan. Lisäksi, olisi kivaa, jos et haukkuisi muita :)

Terkkuja vaan sulle