Koirakuiskaaja Cesar Millan pois TV:stä

Kommentoitu viesti

Elina Lahdenperä
Seinäjoki

#9 Cesar Millan

17.05.2010 21:57


"Laumassa täytyy ehdottomasti olla johtaja, eikä se tehtävä todellakaan kuulu koiralle. Tätä mieltä ovat selkeästi myös Cesar sekä Victoria. Johtajuutta ei tarvitse (eikä mielestäni myöskään pidä) selvittää fyysisesti, vaan sen voi tehdä selväksi arkisilla asioilla. Kuka syö ensin? Kuka astuu ovesta ensin? Kuka päättää etenemisen vauhdin? Kuka päättää ketä tervehditään? Kuka päättää milloin tapellaan? Kuka päättää mitä tehdään? Yksinkertaisia pieniä asioita, jotka todellisuudessa ovatkin ihmeen isoja. En muista Cesarin kertaakaan puhuneen ohjelmassa näistä johtajuuteen liittyvistä asioista, pelkästään alistamisesta."

Jos olisit katsonut ohjelmaa hieman tarkemmin olisit saattanut huomata, että juuri samoista asioista puhuu myös Cesar Millan. Kirjassa Laumanjohtaja, käsitellään myöskin samoja asioita. Ihminen menee ovesta aina ensin, ihminen syö aina ensin, ihminen päättää niin suunnan kuin tahdinkin etenemisessä sekä ihminen lopettaa ja aloittaa leikit. Mikäli kaikilla jotka allekirjoittavat adressin olisi oikeasti mielenkiintoa tutkia itse asioita, voisi huomata kuinka samankaltaiset Victorian ja Cesarin opetukset ovat.

Vastaukset

Vieras

#291 Re: Cesar Millan

2011-02-13 17:28:01

#9: Elina Lahdenperä - Cesar Millan 

 Hienoa että joku on todella katsonut ohjelmaa/ lukenut kirjoja Millanista, ja huomannut että juuri nämä ovesta kulkemiset ym. on myös Millan maininnut! Hän on myös sanonut ettei koskaan lyö koiraa! Suomessa on koiraharrastajia, jotka ovat todella julmia koirille, jotkut myös helposti lopettavat koiransa, jos eivät saa niitä toimimaan kokeita silmälläpitäen kuin kone! Ei ole Eläinsuojelu liitto suomessa kovin kiinnostunut. Älkääkä nyt vain väittäkö, ettei suoranaista pahoinpitelyä tapahdu. Niihin nähden Cesar on hellä kuin mikä! Ja koirien on häntä helpompi ymmärtää.

Pekka Näsi

#470 Re: Cesar Millan

2011-10-16 19:08:42

#9: Elina Lahdenperä - Cesar Millan

Hyvä Elina. Adressin tekijä tunnustaa ettei ole lukenut kirjaa, jossa koko idea selviää ja puolinaisilla tiedoilla mustamaalaa ihmisiä!!!

älä lyö koiraasi

#658 Re: Cesar Millan

2012-10-11 13:35:19

#9: Elina Lahdenperä - Cesar Millan

Victorian ja Cesarin opetuksissa ei ole mitään samanlaista. Victoria ei ikinä käyttäisi väkivaltaa kuten nippailua, niskasta kiinni ottoa, sähköpantoja, jne. Kannattaisi Cesarin vain jättää koirankoulutus tälle naiselle, osaa asiansa ja aina onnistunut luomaan nimenomaan hyvän suhteen omistajalle ja koiralle. Ei pelkästään opettanut koiraa olemaan haukkumatta, vaan kartoittaa ja kertoo syyt, miksi koira näin tekee. Cesar saa mielihyvää siitä, että saa itse alistaa koiraa ottamalla tätä niskasta kiinni, vain koska koira on pienempi. Koirakuiskaaja on HIEMAN väärä nimitys tälle miehelle. Victoria RULES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!