EI BETONIKENTTÄÄ NOSTURIN TILALLE!

Kommentoitu viesti

DX
Vieras

#12

03.06.2010 22:28

"Vielä on auki Nosturin alueen kohtalo, joka riippuu siitä, onko Elävän musiikin yhdistys ELMUn Nosturin toiminta siirrettävissä vanhaan konepajaan --

 

Konepajassa ja vanhoissa palkkakonttori- ja muuntamorakennuksissa olisi enemmän tilaa sekä keikka- ja bänditreenitiloille että toimistoille."

-Yle

 

Eli käytännössä te vikisette siitä, että olette saamassa isommat tilat? What a tragedy...

 

 

Vastaukset

Aino Tuominen
Vieras

#13 Re: #12

2010-06-03 23:42:48

#12: DX -

Toisaalta olishan toi ihan kiva jos tulis lisää tilaa esim. just treenaaville bändeille, MUTTA, yksi asia mikä tekee Nosturista sen ehdottomasti Helsingin parhaan keikkapaikan on se näppärä koko: tarpeeksi iso, että mahtuu hengittämään keikoilla, mutta tarpeeksi pieni, että esim. voidaan järjestää ei-niin-tunnettujen-bändien keikkoja (olen itsekin päässyt Nosturissa katsomaan semmoisia ulkomaisia underground bändejä, joita en koskaa uskonut pääseväni katsomaan muuten kuin vierailemalla kyseisten bändien kotimaissa). Tila on myös juuri sopivan kokoinen, että tunnelma Nosturin keikoilla on aina ihan mahtava, riippumatta siitä, onko paikalla 50 vai 500 ihmistä!
Verrataan esim. Kaapelitehtaaseen, joka mielestäni on aivan liian iso ja lava+paitamyynnit+narikat+anniskelualue huonosti sijoitettu, jolloin vaikka olisi kuinka hyvä bändi soittamassa, fiilis ei ole ihan katossa, ellei paikalla sitten ole just-eikä-melkeen sopiva määrä ihmisiä (ei liikaa, ei liian paljon).

Jos kerta on sellaista tilaa Helsingissä, minne voisi järjestää mm. bändeille lisää treenitilaa jne. niin miksei sitten vuokraa niitä tiloja jollekin nuorisotoiminnan järjestäjälle, jolla esim. ei ole tarvittavia tiloja? Keikkapaikkoja kun Helsingissä ja pääkaupunki seudulla ei koskaan voi olla liikaa. Vaikka tämä tietysti on vain minun mielipiteeni. :)