Lapsen oikeus molempiin vanhempiin

Kommentoitu viesti

Tuuli Pasanen
Vieras

#7 Etävanhemman tehtävä maksaa LAPSENoikeudesta!!???

05.06.2010 06:06

Veljeni ja hänen avovaimonsa ovat eronneet jo vuonna 2005, kun heidän nuorimmainen oli 2kk ja vanhempi lapsista alle 2 vuotta. Alkuperäisen tapaamissopimuksen mukaan lasten tuli vierailla joka toinen viikonloppu isällään, muusta sovittiin suullisesti. Koko tämän viiden vuoden ajan äiti on ollut hieman hankala, mutta  vasta viime vuodesta hän on alkanut hankaloittaa tapaamisia esim. valehdellut lapsen olevan kipeä. Tapaamissopimus taisi mennä vanhaksi viime syksynä. Veljeni olisi halunnut ottaa lapset talvilomalla viikoksi, ei käynyt. Muutama viikko sitten veljeni ilmoitti, että on kesälomalla heinäkuun, että milloin hän voisi lapsia sen kaksi viikkoa pitää(joka kesä lapset ovat olleet sen kaks viikkoa), ei käy. Minua niin säälittää niin veljeni, kuin lapset jotka ovat AINA innoissaan lähteneet isän mukaan ja pois ovat lähteneet monesti itkun kanssa.   Veljeni soitti lastenvalvojalle ja sopi tapaamisen, että voivat tehdä uuden sopimuksen. Äiti soittaa ja ilmoittaa, ettei aio tulla paikalle!! No mitäpä voi enää etävanhempi- palkata asianajajan, joka varmasti maksaa aika paljon!!!!

Mikä mahtaakaan olla lastenvalvojan tehtävä??!!Ei puhettakaan, että olisivat sanoneet, että he voivat jutella äidin kanssa ja kertoa, että hän tekee väärin!! Mutta kyllä soitellaan isiä tapaamisiin, kun rahaa tarvitaan lisää!!?? Yritä siinä lapsille selittää, että isi ja äiti yhdessä päättää sinun asioista.

Ehkäpä sosiaalitoimistossa pitäisi alkaa kiinnittää huomiota näiden vaikeiden YLEENSÄ naisten mielenterveyteen!!!!

 

Onneksi vaarana ei kuitenkaan ole se, että he vieraantuisivat toisistaan, on heillä niin luja suhde.

:)

 

Vastaukset

oikeusvaltio

#14 Re: Etävanhemman tehtävä maksaa LAPSENoikeudesta!!???

2011-09-30 15:11:50

#7: Tuuli Pasanen - Etävanhemman tehtävä maksaa LAPSENoikeudesta!!??? 

 Karseita tarinoita suomi täynnä! minä olen joutunut psykopaattisen naislähivanhemman terrorin kohteeksi; terrorin välineinä hän käyttää lapsiani.

ennen eroa enkä vielä sen jälkeenkään koskaan uskonut, että minulta, joka olen hoitanut ja elänyt jokaisessa hetkessä riemulla ja antaumuksella lasteni kanssa jokin voisi lapsieni väliin käydä. käytännössä nyt on tapahtunut niin etten enää ole lapsiani juurikaan nähnyt ja kun näen huomaan että poikiani on manipuloitu heille on syötetty valheita jne.. Tämä lähivanhempi on suomenlain turvin rikkonut isän ja poikien pyhää tunnesidettä ja vieraannuttanut heitä sukunsa kanssa pois minusta; olen heille kuin kuopattu epätoivottu jne..

Suhteemme (isä-lapset) on rappioitettu vaikka voisikin sanoa että siteemme on niin syvä että sitä ei voi rikkoa. Kuitenkin kun vertaan elämääni jossa elän lapsieni kanssa siihen elämään jota vietän nyt; kodittomuus, yksinäisyys, köyhyys, terveyden reistailu,jne.. jossa en ole kohta vuoteen elänyt lapsieni kanssa normaalisti, on vain joitakin säädeltyjä tunteja ollut ja harvoin; vanhemmuuteni ehdot eivät täyty, enkä voi oikeuteenkaan vedota koska suomen oikeus ei puolusta tällaisia rakastavia isä-hahmoja, vaan naisen tyranniaa!

Tiina

#17 Re: Etävanhemman tehtävä maksaa LAPSENoikeudesta!!???

2013-08-30 12:38:43

#7: Tuuli Pasanen - Etävanhemman tehtävä maksaa LAPSENoikeudesta!!???

Täällä toinen täti, joka seuraa surullisena ja järkyttyneenä oman veljensä taistelua. Turhauttaa, kun tuntuu ettei veli saa mistään apua ja kukaan ei aja hänen asiaansa! Äiti saa kyllä valehdella minkä kerkeää ja kaikki hänen sanomisesa otetaan todesta. Veljeni tapauksessa lasta aivopestään ja vieraannutetaan oikein urakalla isästä sekä isän puolen suvusta. Lapsi on vielä hurjan pieni, onneksi fiksu ja pippurinen tapaus, jolla on jo myös omaa tahtoa..mutta suurta vahinkoa äiti pystyy tekemään varsinkin jos tilanteeseen ei saada jotain pelastavaa ratkaisua ja pian! Jos tädin ikävä lasta kohtaan on valtava, isän ikävää voi vain kuvitella...eikä kukaan ole kertomassa tälle pienelle lapselle, kuinka paljon isä häntä rakastaa ja kaipaa. Pienen ihmisen oikeuksia poljetaan oikein urakalla! :( Että suututtaa!