Vetoomus Keuruun keskustassa sijaitsevan Seiponharjun puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#34 kappale kauneinta Keuruuta

07.06.2010 09:45

EI EI EI! älkää tuhotko sitä kaunista , rakasta aluetta. Ei raha saa kaikkea ratkaista. Sillä Loilonharjulla on suuri kulttuurihistoriallinen merkitys. Eroan kirkosta , jos kirkkovaltuusto tai- neuvosto tekee noin typerän päätöksen.Ja pyydän monia muitakin tekemään samoin.
Keuruun seurakunta on rikas, rakaentakaa muualle , jos pakko.Mutta jättäkää tämä kaunis harju tulevillekin sukupolville ihailtavaksi.

Entinen keuruulainen ja Keuruun entsimmäisiin asuttajasukuihin kuuluva Soile Kattainen

Vastaukset

Vieras
Vieras

#35 Re: kappale kauneinta Keuruuta

2010-06-07 11:16:37

#34: - kappale kauneinta Keuruuta

Hienoa että Seiponharjulla/Loilonharjulla on näin paljon puolustajia! Jokainen järki-ihminen tajuaa, että jos tuo luonnonkaunis ikiharju tuhotaan, sitä ei koskaan korvata millään rahalla. Hyvä Soile, minä jo vähän odottelinkin kommenttiasi - laita vaan asuttajasukusi nimi näkyviin:) Seiponharju oli lapsuuteni ja nuoruuteni kasvuympäristö; opin arvostamaan, ihmettelemään ja kunnioittamaan luontoa. Jos seurakunta harjun omistajana myy Luojan vuosisatojen työn muutamasta hopearahasta, minua ei tarvitse kahta kertaa kehottaa eroamaan vihdoinkin kirkosta. T. Eeva Jyrinki (o.s. Kosola/Rannikko)