Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Matti.Rem.
Vieras

#1923 just joo.

09.06.2010 17:43

Jani-Petteri
Vieras

#1905 Hui

31.05.2010 01:29

 

Oltiin kerran siskon ja serkun kans puistos. Ja siel oli mies jolla oli kannabis piikki! ja se piikitti sillä kannabispiikillä. Lähettiin kyl äkkii sielt menemään!

 

 

Pitääkö tollasten asiasta ymmärtämättömien ,harhaisten ajatusten jakajien edes kommentoida kannabikseen tai mihkään asiaan?

paljonko alkoholista on haittaa?

"suomessa tehdään lähes kaikki henkirikokset humalassa 4/5 kaikista"

Vuodessa tehdään noin 35 000 pahoinpitelyä ja noista yli 70% alkoholin vaikutuksen alaisena.Tossa on vaan kaikki mitkä poliisi kirjaa luvun voi tuplata varmasti nii rupee olee todellinen luku(sillon määrä sisältää myös ne väkivälta teot joitasta ei tekiää tavoiteta tai kanteita nosteta)

Hyvä esimerkki suomen kaksinaismoralistisesta käytännöstä.

 

Tilanne 1.

Kännipele aukoo grilli jonossa päätään muille asiakkaille,no toinen saman asenteen omaava hermostuu ja täräyttää turpii.Tästä seuraa suomi-suomi paini ottelu jonka konstaapelit tulee keskeyttää heti.Toisella nekku vähän verestää ja toisella kuhmu päässä.

Poliisi rauhoittaa tilanteen ja "toteaa olkaahan siivosti loppu ilta ni ei tarvi putkaan kiikuttaa.Toinen poistuu tuohon suuntaa ja toinen toiseen suuntaa".

 

Tilanne 2

Poliisit ovat juuri lähdössä grilliltä ja huomaavat talon edustalla 3 henkilöä.Poliisi ajaa paikalle ja toteaa etttä komen kopla on kimppa sätkällä.

"Poliisi kädet näkyviin!Mitäs kädessä on?Satana marisätkä!Teitä tullaan epäilemään huumausaineen käyttörikoksesta ja hallussa pidosta.Tulemme tekemään jokaiselle kotietsinnän ja kaverukset saavat putkamajotuksen.1 kolmesta viel raudotetaan ihan muuten vaa."

Seuraukset:

Huumausainerikos merkinnät jokaiselle,herra A saa tämäntakia potkut töistä,herra B menettää välinsä kokonaan sukulaisiin ja läheisiin,herra C sai H-merkinnän lisäksi muutaman satasen sakkoa jota ei pystynyt maksamaa näin ollen menetti luottotiedot.Jokaisen koti myllättiin ja herra B asunnosta löytyi 12g kukkaa,joka takavarikoitiin.

Tilanne 3

Seuraavana vkl känniääliö taas koheltaa grillillä josta seuraa puukotus tilanne.Poliisit tulevat taas paikalle ja ottaavat herran putkamajotukseen.aamulla herra Känni päästetään pois sanoten "Ilmoitamme teille oikeuden käynnin ajankohdan myöhemmin.Sinua epäillään pahoinpitelystä.Hyvää päivän jatkoa voitte poistua kollega ohjaa teidät ulos.

 

Tälläsellä linjallako pitäs sitte jatkaa etiäpäin?

onko tässä perää,uskon että moni on nähnyt/kokenut tälläistä sontaa.oliko hamppu miehet vaaraksi ympäristölle enemmän kuin kännipelle?NO EI HELVETISSÄ!

 

LEGALIZE WEED ITS ONLY PLANT.

 

Vastaukset

Kimmo Tamminen
Suomi

#1924 Re: just joo.

2010-06-10 09:21:25

#1923: Matti.Rem. - just joo.

 

Totuusministeriön pikkuvirkamies näkee ruusunpunaisten lasien läpi samat tilanteet.

 

1.

 

Kännipelle pummaa sätkää grillijonossa ja sauhun jälkeen oksentaa koko jonon päälle. Kaikki hihittävät sattumusta yhteen ääneen ja konstaapeli tulee rauhoittamaan tilannetta. Sotkuisimmat viedään putkaan tai ajetaan kotia kohti ilman evästä, mutta se ei haittaa. Sauhuilla voi aina korvata yhden aterian – kansa hoikistuu.

 

 

2.

 

Homma on hoidossa ja poliisi ottaa taukosätkän. Grillin takakulmalla 3 henkilöä jakaa omaa sätkäänsä. Poliisin palveluperiaate aktivoituu ja hän tarjoaa sinne pari sätkää lisää. Mukavan sosiaalisessa tapahtumassa vaihdetaan mielipiteitä katuturvallisuudesta ja vertaillaan hamppulajikkeita. Lisäksi todetaan, ettei kenenkään tee mieli juoda mitään eikä oksennella – Suomi pysyy siistinä.

 

 

3.

Poika puukotti toista. Tekijä taitaa olla selvästi juovuksissa, koska pilvessä ei ketään puukoteta. Tekijä kuskataan hoitoon ja passitetaan pitkälle AA-kerhokomennukselle. Evääksi tarjotaan oma purkki ja poltteluvälineet.  Jos ei rupea maistumaan, oikeudenkäynnissä ei ole kerrottavana yhtään lieventävää asianhaaraa.

 

 

Tälle linjalle pääseminen on  aika utopiaa tai siihen kuluu aikaa satoja vuosia. Siihen asti poliisi olkoon selvin päin valvomassa lakien noudattamista ja puolueettomasti ratkomassa kansalaisten ristiriitoja. 

LEGALIZE WEED ITS ONLY PLANT –IN HELL.