Terhi Kiemunki ulos eduskunnasta

Kommentoitu viesti


Vieras

#104

21.03.2016 13:05

+Asia on tärkeä. Moinen käyttäytyminen ei mielestäni sovi tuossa asemassa olevalle henkilölle.
+ Allekirjoitin adressin lasten takia.
-"islamin vastaisesta vihanlietsonnasta" : meillä ei ole velvollisuutta varjella islamia. Jeesuksesta ja Jumalasta on tehty pilkkaa kautta aikojen, miksi ei siis myös Allahista ja Islamista? Parempi tietysti olisi,jos kunnioitettaisiiin toisiamme, emmekä tekisi pilkkaa mistään mainituista. Mutta mielestäni adressista voisi tuon lauseen poistaa.

Vastaukset

Jani Lassila
Adressin tekijä

#146 Re:

2016-03-21 13:59:02

#104: -  

 Sanoit, "meillä ei ole mitään velvollisuutta varjella islamia"

 

Asiallinen uskontokritiikki ja muslimiyhteisön vastainen vihanlietsonta ovat kaksi eri asiaa, ja tässä tapauksessa ero niiden välillä on harvinaisen selvä. Jumalolentojen pilkkaaminen ei liity tähän keskusteluun, koska pilkka kohdistui suoraan ihan oikeisiin ihmisiin.

Musta enkeli

#912 Re:

2016-03-24 08:47:36

#104: -  

 Tiedät kai että muslimit uskovat samaan jumalaan kuin kristityt ja juutalaiset ja myös Jeesus on heille tärkeä, tosin profeettana toisin kuin juutalaisille. Uskonnot eivät tarvitse sen enempää varjelua kuin usko menninkäisiin tms. Ovatko oletetut jumalat niin avuttomia että ihmisten pitää niitä varjella? Islamiin kohdistuva kritiikki on samalla raamattuun kohdistuvaa ja päinvastoin koska sieltä islam on oppinsa ottanut ja Abrahamilaisiin uskontoihin kohdistuva kritiikki on täysin oikeutettua, varsinkin kun niiden pyhien kirjojen väitetään olevan jumalan sanaa ja siten erehtymätöntä.  Kristittyjen on turha kritisoida muslimeja elleivät he samalla hyväksy raamaatun kritisointia.                                                                   Kaikenlainen ihmisiin kohdistuva pilkka, sorto tms. on aina tuomittavaa ja lapsiin kohdistuva vielä enemmän tuomittavaa, sillä jos jollakin kylvetään terrorismin siemenet. Jos Kiemungin tapaiset ihmiset olisivat syntyneet lähi-itään he olisivat kiivaimpia päitten katkojia.