Terhi Kiemunki ulos eduskunnasta

Kommentoitu viesti

huolestunut äiti

#417 Re:

22.03.2016 10:18

#1: -  

 Paitsi Suomalaisia ja muita kristittyjä vastaan saa käydä rasistisesti ja heitä hyväksikäyttäen kaikella tavalla. Eikö teillä ole silmiä millä nähdä,korvia joilla kuulla ja aivoja joilla ajatella nenäänne pidemmälle? Oma kansa pelkää raiskauksia ja lisääntyviä terrori-iskuja kuten maailmalta jo näkyy selkeästi tämä "kehityksen" suunta. TÄTÄKÖ haluatte lapsillenne? Kauhua,sekasortoa,kuolemaa? Kaapuihin piiloutumista ja kivityksiä??

Vastaukset


Vieras

#432 Re: Re:

2016-03-22 12:22:55

#417: huolestunut äiti - Re:  

 Oletko yksinkertainen vai mistä kenkä puristaa? Kuulostat ihan Rajat Kiinni-liikkeen trollilta! Tietysti rasismin vastustaminen KOSKEE KAIKKIA ihmisryhmiä eikä VAIN jotain tiettyä. Miksi pelkäät niin paljon? Menisit terapiaan tai johonkin. Tämä on RASISMIN VASTAINEN ja TERHI KIEMUNGIN VASTAINEN addressi!!! Terrori-iskuilla ja rasismilla ei ole kyllä mitään tekemistä toistensa kanssa! Terroristeilla ei ole uskontoa tai mitään oikeutusta teoilleen. He ovat RIKOLLISIA ja niitä rikollisia löytyy KAIKISTA ihmisryhmistä!

elämän kova koulu

#463 Re: Re:

2016-03-22 14:23:31

#417: huolestunut äiti - Re:  

 Nice try  ;D  terveisiä vaan rajat kiinni rotuhygienisteille ja roturealisteille ja isäm maam niim maam prkkll pualustajille  (vinks vinks!)  Ei muuta ku rajoille vaan seisomaan kiemungin rinnalle! xD

Kyse on lapsista

#640 Re: Re:

2016-03-22 23:21:33

#417: huolestunut äiti - Re:  

 Pelkäätkö että virpojat jotka noudattavat suomalaisia perinteitä kasvavat jihadisteiksi ?

entä jos kyse olisi etnisistä suomalaisista ?

kristityistä ? Ateisteista ?

lapset on lapsia, ja se että vitsaillaan heille kondomien nakkelemisesta on itsessään jo niin vastenmielinen ajatus ettei sellaista kuulu eduskunnassa laittaa julki. 

Toivoisin myös adressin kannattajilta vähän siistimpää suuta. Ei vastata rasismiin seksismillä.