Pro Mansikkanokan puisto

Kommentoitu viesti

Rakentajat
Vieras

#2 sitä vain

17.06.2010 18:54

miksi kaikki aina vastustaa kaikkea? eikö mikään ole hyvä? tajuatteko te että jos mansikkanokalle tulee se Sarius se työlistää satoja ihmisiä. kaupunki kuva muuttuu asukkaita tulee jne. oletteko lähemmin tarkastelleet hanketta? siinnä säilyy runsaasti puistoa ja virkistysaluetta, eikö hankeen sivussa voitasi kunnostaa jäljelle jäävä puistoalue viihtyisämmäksi ja perustaa enemmän ajanvietto alueita ja virkistymiskohteita puistoon? eikö alue voisi olla puistomainen vaikka alueella olisi kerrostaloja? ei sen tarvitse olla yhtä betonimörskää, vaan kemin sydän. jossa olisi mm istutuksia puita virkistysmahollisuuksia yms... eikö ole houkuttelevaa istua terassilla hotellin terassilla katsoa kaunista puistomaisemaa ja nauttia kylmää limonadia! oletteko myöskään ottaneet huomioon että hahtisaaressa on myös virkistysalue? lisäksi sauvo ja peurasaaressa säilyy puiosto (mm liikennepuisto sauvosaaren kenttä ja lenkkipolku) terveisiä vaan teille...

Vastaukset

mansikka
Vieras

#5 Re: sitä vain

2010-06-29 22:14:37

#2: Rakentajat - sitä vain

höpö höpö rakentaja vain rikastuu!!!

Alfa
Vieras

#8 YIT toteuttaa samaa kieroa taktiikkaa muuallakin.

2010-07-05 20:40:11

#2: Rakentajat - sitä vain

YIT:n porkkana jutussa on Sarius. Tuollainen kylpylähotelli ei ole kovinkaan toimiva konsepti paikassa missä ei ole mitään kylpyläperinteitä (Mansikkanokan uimaranta ei oikein täytä kylpylän määritelmää... se muuten jäisi kerrostalorakentamisen jalkoihin joka tapauksessa)

Varsinainen tavoite grynderillä on tässä hommassa ne ranta-asunnot. Kaikki muu saa jäädä toteutumatta, kunhan rantatontteja vain saadaan kaavoitettua. Ei tule työpaikkoja, hotelli ei toteudu: siihen ei löydy yrittäjää.

Vieras
Vieras

#27 Re: sitä vain

2011-02-04 19:32:13

#2: Rakentajat - sitä vain 

Kun/jos rakentaja alkaa rakentaa, mitään puita ei jätetä. Kaikki pannaan sileäksi mahdollisimman leveältä ja laajalta.  Rakennusten, parkkialueiden ja teiden alle tarvitaan paljon tilaa, rakentaja ei välitä yhtään mitään siitä, että joku haluaisi sinne vanhoja puita väliin.  Puut ja uudet koristepensaat istutetaan jälkeen päin, ne kasvavat hitaasti, ja alueesta tulee tyypillinen lähiö, jonka lippulaivana on korkea kiveyksen ja asfaltin ympäröimä torni.