Kutoset yläkouluun Valkeakoskella - Ei kiitos!

Kommentoitu viesti


Vieras

#8

09.05.2016 10:19

1) Kuutosten siirron puolesta yläkouluihin ei ole ainuttakaan painavaa perustetta - iso päätös ei voi perustua löysiin olettamuksiin.
2) Kuutosten siirtoa vastaan on esitetty selkeitä syitä, asiantuntijalausuntoja ja huoltajien näkemyksiä - adressi kuvaa sanottua hyvin.
3) Roukon mäelle rakennetaan nyt purettavan tilalle uusi koulu - siihen olisi monista syistä viisasta rakentaa kuutosten tilat. Tyryn lisäsiipeä ei siis tarvita. Tämän faktan adressissa tulisi viimeistään havahduttaa päättäjät.
4) Eräässä poliittisessa ryhmässä äänestettiin kuutosten siirrosta a) ensin valtuutetut siirron puolesta yhtä lukuunottamatta ja b) sitten kuultiin lautakunnan perustelut vastustaa siirtoa. Outoa! Saman poliittisen ryhmän edustajan ehdotuksessa valtuustoryhmälleen perusteltiin äskettäin kuutosten siirtoa Kärjenniemen vanhempainyhdistykselle a) valmistelleen virkamiehen näkemyksillä ja b) ko. valtuustoryhmän asiantuntemuksella. Jälkimmäisessä ei ole ainuttakaan koulualan ihmistä! Hämmentävää anno Domini 2016!
Sanotuista syistä kannatan mielihyvin adressia.

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2016-05-09 11:16:08



Vieras

#10 Re:

2016-05-09 11:21:50

#8: -  

 Aamen, juuri näin! Eikä ole ainoa vatulointi laatuaan koskein tätä siirtoa. On tämä vaan uskomatonta puuhastelua Valkeakoskella!