Sikatiloilla kuvanneet vapaiksi kaikista syytteistä!

Kommentoitu viesti

Landelta

#14 Kaupunkilaisia nämä tämän allekirjoittajat

27.10.2011 16:36

Taas tekee mieli nähdä (tässäkin) jakoa kaupunkilaisten ja maaseudun ihmisten välillä. Eläinten oikeuksia puolustavat ovat TOSI usein kaupunkilaisia. (Helsinki, Vantaa, Tampere, Lahti...) Tilat kuitenkin ovat usein maalla, ja maalla asuvat kanssaihmiset näkevät naapurin (tuottajan) ahdingon. Kuka tuolla luuli sikatilallisia rikkaiksi? Yeah, right.

Vastaukset

eläintenoikeuksista välittävä

#16 Re: Kaupunkilaisia nämä tämän allekirjoittajat

2011-10-27 17:08:18

#14: Landelta - Kaupunkilaisia nämä tämän allekirjoittajat

eihän kenellekään soisi ahdinkoa. mutta mielummin ahdinko sikatilallisella ihmisellä kuin sadoilla tuhansilla viattomilla eläimillä. mielestäni on turha sikatilallisten hakea sääliä esim. vetoamalla työnsä menettämisellä jne.

työtä löytyy, vaikka sitten puhelinmyyjänä. työtä jossa eläin kärsii, ei saisi tehdä.

Niin no...

#72 Re: Kaupunkilaisia nämä tämän allekirjoittajat

2011-11-07 14:14:06

#14: Landelta - Kaupunkilaisia nämä tämän allekirjoittajat

Ehkäpä asia on niinkin, että on helpompi katsoa objektiivisesti asiaa, johon ei ole siteitä? On oikein ymmärrettävää, että ihminen, joka työskentelee eläintuotannossa, ei kovin kriittisesti asiaa tarkastele.

Toivottavasti ne maalla asuvat kanssaihmiset myös reagoivat naapuritilan ahdinkoon. Jos halutaan hyvinvoivan eläimen lihaa syödä, niin lihasta pitää maksaa se hinta, minkä sen tuottaminen maksaa. Tässä asiassa ei ole eroa maalaisten tai kaupunkilaisten välillä, kummatkaan eivät ole valmiita maksamaan ruoasta sen tuotantokustannuksia vastaavaa hintaa.