Sikatiloilla kuvanneet vapaiksi kaikista syytteistä!

Kommentoitu viesti


Vieras

#28

27.10.2011 22:03

Miten sikojen kuvaaminen voi tuottaa henkistä kärsimystä, kun sikatilallinen itse joka tapauksessa on nähnyt sikojensa tilan joka päivä. Jos he kärsivät siitä, että heidän sikatilojensa todellisuus tuodaan julkisuuteen, niin henkinen kärsimys johtuu siitä, että heidän sikatilansa tuomitaan. Jos kuvissa ei olisi ollut mitään huomautettavaa, niin sikatilallisethan olisivat voineet olla ylpeitä. Kuvien julkaisijalla ei ole tähän ihmisten reaktioon osaa eikä arpaa. Väittävätkö sikatilalliset, että kuluttajat ovat väärässä, kun lakkaavat ostamasta kuvatunlaisissa oloissa tuotettua sianlihaa? Ihmisillä on oikeus tietää, mistä heidän ruokansa tulee, ja tehdä ostopäätöksensä sen perusteella. Eivät sikatilalliset voi vaatia tuotantokeinoja salassapidettäviksi.

Vastaukset


Vieras

#38 Re:

2011-10-28 12:53:58

#28: -

Jätetään vaan nämä aktivistit tuomitsematta. Mutta miksi rajata toiminta sitten vaan heille? Jokainen joka haluaa tuoda omaa asiaansa tai täydellistä egoaan julkisuuteen niin ei kun vaan vapaaseen toimintaan.

 

Mikrokameranhan pystyy kiinnittämään huomaamatta vaatteisiin. Kuvauskohteita löytyy kodeista, kouluista, työpaikoilta, sairaalat, vanhainkodit, vankilat jne...Näistä jokaisesta varmaan löytyy hakemalla epäkohtia. Ei muuta kun kuvat nettiin ja Ylen a-studioon.

 

Kuviin liitetään vastuuhenkilön nimi ja osoite. Esim. asunnon omistaja, koulun johtaja, osaston ylilääkäri jne.. Tällätavoin saamme ihanan maailman.