vr_lisämaksu

Kommentoitu viesti

Mira

#19 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

03.11.2011 23:10

#18: Tukehtukaa adressiinne - Re: Re: Re: Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

No eipä ollut. Tämä kaverini meni yhden tai kaksi pysäkinväliä, eikä se lemmikkivaunu täyttynyt missään välissä edes puolilleen.

 

Ja nyt saisivat jo nuo nolaamis-puheet riittää. Enemmän nolaatte itsenne, kun valitatte siitä, että yritämme muuttaa yhtä pientä yksityiskohtaa VR:n toiminnassa. Miksi se teitä niin kauheasti liikuttaa, että pitää tulla tänne haukkumaan meidät/minut/joku muu? Esimerkiksi edellinen kommentoija sortui taas tuollaiseen ihme liioitteluun.

 

Mielestäni ei myöskään ole tyhmyyttä jättää lipun ostaminen automaatin varaan, silloin kun muuhun ei ole tilaisuutta tai muiden keinojen käyttäminen olisi hankalaa ja kallista. Automaatin pitäisi olla toimiva ostamiskanava, sillä se on todella yleisesti käytetty.

Vastaukset

Tukehtukaa adressiinne

#22 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

2011-11-04 11:30:55

#19: Mira - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

Siis pitääkö tämä nyt vääntää sulle rautalangasta? Jos juna kulkee Jyväskylästä helsinkiin ja lemmikkiosastosta on paikka varattuna välillä Tampere-hämeenlinna niin ne paikat on silloin varattu koko matkan osalta. Jaa että miksikö? No siksi kun järjestelmä ei osaa ennustaa sitä, että montako lemmikillistä matkustajaa mahdollisesti tulee kyytiin vaikkapa Orivedeltä.

Ihan oikeesti, ei voi olla kenellekään noin vaikeeta.

Se automaatti toimii noin 98% varmuudella, joten voithan ostaa sieltä vaikka kymmenen matkan sarjalipun siltä varalta että se jonain päivänä ei toimi. Vai menikö tämäkin liian vaikeaksi??

Mitä enemmän olet tänne kommentoinut, sitä enemmän olet itsesi nolannut ja tuonut tyhmyytesi sekä tietämättömyytesi julki. Asioista on hyvä käydä välillä pientä vääntöä, mutta silloin on hyvä selvittää faktat kuntoon ettei käy niin kuin sinulle on käynyt.