Tieyhteys Linnakankaalta Metsokankaalle

Kommentoitu viesti


Vieras

#28 Re: Re: Re: löytyihän se

10.11.2011 17:05

#27: - Re: Re: löytyihän se

Kunnan oli tarkoitus ottaa Destian louhoksesta pohjamaat ko. tiehankkeeseen edulliseen hintaan. Joten ne on otettava ennen vuoden 2013 loppua. Paljon tiehanketta ei ole vara siirtää. Silloin myös tien rakentamisen hinta nousee. Tätä ei ilmeisesti ole otettu huomioon.

Vastaukset


Anonyymi

#29 Re: Re: Re: Re: löytyihän se

2011-11-10 19:03:28

#28: - Re: Re: Re: löytyihän se

Monelta suunnalta näytetään jo vihreää valoa, mutta muutama änkyrä on joukossa.Mm. Tahkola ja Kolmonen. Tahkola sanoi minulle: 'jokainen on itse vastuussa itsestään liikenteessä' . Siis oikeestikko 6vee. koululainen on vastuussa kotinsa edessä kulkevasta liikennevirrasta ja miten hän voi ylittää kotikatunsa päivittäin turvallisesti? Tuota Kokkokankaantietähän ei ole alunperin suunniteltu niin isoille liikenne määrille mitä siinä nykyään liikkuu. Ja lisääntyy koko ajan. Suunnitellun Linnakaartotien varrelle ei tule asutusta vaan ne rakentuvat sivuteille.

Mietin ihan samaa että onkohan eläkeikää lähestyvillä päättäjillä oma etu kyseessä terveyskeskus ym. muissa hankkeissa. Mutta se tie on rakennettava koska tontteja myydään ja asukasmäärä lisääntyy jatkuvasti. Ja nämä kaksi hanketta liikkuu ihan eri hintaluokissa : Samieni tietojen mukaan tie 1.5 -2 milj.€ ja tk:n korjaus/ laajennos tms. 20-30 milj€.... Että jos tkn rakentamista jäädään odottamaan niin tuota tietä ei rakenneta koskaan, se kun nielee rahaa kunnan kassasta useampana vuonna.