Selvityspyyntö Lemmenlaaksoon kaavaillusta frisbeegolfradasta

Kommentoitu viesti

Kirsi

#4 Kaikki sopii samalle alueelle.

27.10.2016 14:19

Kaikesta ihmiset jaksaa valittaa. Frisbeegolf on Suomen nopeimmin kasvava urheilulaji ja harrastuspaikkojen vähäisyys pääkaupunkiseudulla on tosiasia. Alue sopii täydellisesti firbeegolfin harrastamiseen, eikä se oikein suunniteltuna ja toteutettuna häiritse muita alueen käyttäjiä. Tutustukaa lajiin ennen kuin kirjoittelette adresseja.

Vastaukset

Valot päälle siellä!

#9 Re: Kaikki sopii samalle alueelle.

2016-10-27 18:03:53

#4: Kirsi - Kaikki sopii samalle alueelle. 

 Tulette paikallisilta kysymättä meidän lähiliikuntapaikallemme ja luulette omistavanne meidän ulkoilualueemme. Mistä tuollaisia Euroopanomistajia tulee?

Metsän rauhan ystävä

#32 Re: Kaikki sopii samalle alueelle.

2016-10-28 15:01:18

#4: Kirsi - Kaikki sopii samalle alueelle. 

Joo, olen kyllä tutustunut lajiin. Väkisinkin vanhiksessa esiimerkiksi. Siellä kaljatölkit käsissä ja muovipussi toisessa kädessä huudellaan muille kulkijoille jotka tietämättään kävelevät jollain perhanan heittoreitillä... ja ollaan niin maailmanomistajia ettei voida HETKEÄKÄÄN odottaa että siitä se viaton ulkoilija selviää paremmille vesille. Tai koiran kanssa nurmikolla kävellessä noin 15-vuotiaat rääväsuut huutelivat että ***ttiin siitä heittoradalta.. niin olen tutustunut kyllä. Kiitos vaan. Hieno laji varmasti mutta se alue on sitten sellainen että todellakin pitää varoa missä kävelee. Aidatahan se pitäisi. Ei ole lemmenlaakso enää entisellään ei. 

Maatuuko liitokiekko?

#71 Re: Kaikki sopii samalle alueelle.

2016-10-29 18:33:42

#4: Kirsi - Kaikki sopii samalle alueelle. 

 Jep! Alue sopii mainiosti myös niihin harratuksiin joita siellä on kymmenet vuodet harrastettu. Rakentakaa rata vaikka paavonpolun alueelle. Siellä ei saa ratsastaa, ulkoiluttaa koiria tai pyöräillä.Terholakin varmaan sopisi.