Selvityspyyntö Lemmenlaaksoon kaavaillusta frisbeegolfradasta

Kommentoitu viesti

Kerran alueella käynyt

#12 Alueen nykyiset harrastajat

27.10.2016 19:33

Nyt kun alueesta on tullut viikon sisällä "välttämätön" harrastusmahdollisuus, hevosurheilijoille, koiraharrastajille, retkeilijöille, pulkkailijoille, mopoilijoille ja kaikille muille puskarakastelijoille, niin miksi ette ole koskaan siivonnut aluettanne? Kuulin viime viikonloppuna, että alueelta löytyy, mopon runkoa, uuni/hellayhdistelmää, kulmasohvaa, autonrenkaita ja jätesäkeittäin törkyä. Itse kävin tänään katsomassa alueen ja löysin nuo kaikki tunnin kävelyn aikana ja paljon muutakin, kuten lastenvaatteista käytettyihin kortsuihin. Eikö teitä eläinharrastajia tai lasten kanssa ulkoilijoita ole kiinnostanut oman suojatin turvallisuus sen vertaa, että olisitte siivonnut aluetta? Olisihan se hevonen, koira tai lapsi voinut satuttaa itsensä noihin alueelta löytyviin jätteisiin, vai mitä? Nyt kun slueelle tulisi vastuullinen rekisteröitynyt yhdistys harrastamaan ja pitämään paikat siistinä, niin sekö ei teille käy?? Vaan pitää kirjoittaa valheellinin adressiteksti, sekö on oikein?

 

Vastaukset

Minunkin käytössäni

#14 Re: Alueen nykyiset harrastajat

2016-10-27 21:06:47

#12: Kerran alueella käynyt - Alueen nykyiset harrastajat 

 Olet käynyt alueella KERRAN ja arvioit kaikkien muiden tarpeet sen perusteella. Ja kyllä, meidän ihmisten joukossa on sellaisiakin, jotka kippaavat jätteensä ja roskansa kielletyille alueille, mutta et kai nyt tosissasi syytä alueen harrastajia noiden ihmisten käytöksestä.

Muuten, mikä tässä adressitekstissä on valheellista? Perusteluineen kiitos.

Maatuuko liitokiekko?

#67 Re: Alueen nykyiset harrastajat

2016-10-29 18:18:41

#12: Kerran alueella käynyt - Alueen nykyiset harrastajat 

 Alue on ollut olemassa vuosikymmenet! Ei se viikossa ole ilmestynyt...tekis mieli sanoa pahasti tälle "viikossa" tyypille.


Vieras

#70 Re: Alueen nykyiset harrastajat

2016-10-29 18:33:38

#12: Kerran alueella käynyt - Alueen nykyiset harrastajat 

 Alueen harrastajat eivät ole viikossa keksineet paikkaa. Se on keksitty jo montakymmentä vuotta sitten ja ollut sieltä saakka käytössä joka päivä. Joko Järvenpään kaupungintalolla on virkamiehet vaihtuneet ja hiljainen tieto jäänyt siirtymättä tai sitten joku frisbeegolffareista on hyvä veli jonkun Järvenpään napamiehen tai -naisen kanssa. Järvenpään kaupungilla on tasan tarkkaan tieto siitä, että yksin Järvenpään puolella on alueella talleja ainakin viisi ja Sipoon puolella toinen mokoma lisää. Rehellisin keinoin te ette ole päässeet tuohon asemaan, jossa sanotte, että jatkossa alueella harrastetaan radan ehdoilla. 

Tämä adressi on selvityspyyntö. Teidän frisbeegolffareiden röyhkeistä puheista voi aiheutua seuraavaksi valitus. Ainakin itsellä alkaa olla mitta täynnä öyhötystänne. Ihan normaalit käytöstavat olisivat riittäneet teidän asianne edistämiseen, mutta te olette tulleet sanelemaan ja käskyttämään.