Tutkintapyyntö Kilpailuvirastolle SKL ry:n toiminnasta

Kommentoitu viesti

korjaaja

#15 Re: Re: Re: Re: En aivan ymmärrä

26.11.2011 21:12

#13: jasen - Re: Re: Re: En aivan ymmärrä

Tuossa tiedotteessa on kyllä viimeisellä rivillä liikevaihto - ei voitto. Ja koskee lisäksi koko konsernia eli siinä on mukana ainakin ShowLink, Koiramme, Koirauutiset ja mahdolliset muut yhtiöt joista en ole tietoinen.

Vastaukset

V.O.P

#197 Re: Re: Re: Re: Re: En aivan ymmärrä

2013-03-13 19:43:14

#15: korjaaja - Re: Re: Re: Re: En aivan ymmärrä

Kennelliiton jäseneksi ja kennelliiton rekisteriin kennelliiton ehdoilla. Se siitä. Saahan Suomessa perustaa uskonnon ja kirkonkin kuka tahansa ja valita jäsenensä vapaasti eikä tarvitse maksaa verojakaan. Olisiko siinä vaihtoehto samanlaisia "vehkeitä" yhteen sovittaville.

Jalostustavoitteet ovat muuttuneet rajusti muutamassa vuosikymmenessä mutta käytännössä ei ole vielä juurikaan terveempiä koiria. B ja C lonkkaisia on hyväksyttyjen yhdistelmien joukossa edelleen puhumattakaan periytyvistä silmä- ja hengitystievaivoista.

Lemmikkieläinteollisuudessa liikkuu iso raha ja kaikki haluavat osansa kakusta. Myös huijarit. Niitähän elättää Pirpaleenan ja Mircoaleksanterin äitiliini joka haluaa koiransa mahdollisimman halvalla. Ei siinä ole kennelliitolla sanan sijaa, kun lutuinen (ja matoinen) vironvenäläispentu sulattaa lasten sydämet.... ja äidin kukkaron.

Rekisteröity rotukoira + kauppakirja + sopimus + vakuutus = parempi kuitenkin.

Verottaja varmasti järjestää erikoistilintarkastuksen SKL:ssä. Jos vaikka jäsenäänestyksellä....