Tutkintapyyntö Kilpailuvirastolle SKL ry:n toiminnasta

Kommentoitu viesti

rodun kokonaisvaltaisen jalostuksen puolesta

#159 Kiitos allekirjoittaneille

29.11.2011 08:25

Rohkeudesta seistä omien ajatustenne ja arvojenne takana. Koiramaailmassa vaikuttamiseen tarvitaan useimmiten muutakin kuin kyynärpäätaktiikkaa rotujärjestöissä, takanapuhumista ja salakähmäistä selkäänpuukottamista. Kasvattajilla ei ole yhteisiä asioita eteenpäinvieviä etujärjestöjä, eikä kasvattajien ääni yhdityksissä kuulu kuin yhdistämällä voimat - vaikka internetissä. Nyt on aika tuoda vaihtoehtoista katsontakantaa kasvattajakunnan ajatusmaailmaan, me emme ole yksi ainoa joukko joka uskoo sokeasti annettuja ohjeita, niiden oikeudeunmukaisuutta ja tasa-arvoa. Haluamme kyseinalaistaa demokraattisen päätöksenteon ja tasa-arvoisen kohtelun yhdistyksessä, jota myös me rahoitamme. Kaikesta parjauksesta ja yleisestä kivityksestä huolimatta karavaani kulkee ja rakkikoirat räksyttää, näin tulee käymään myös valveutuneen kasvattajakunnan kanssa jolla on kykyä ja halua toimia itsenäisesti ajatellen, ei minkään järjestön sanelupolitiikka nodattaen, vaikka se tuntuisikin kaikki nämä kommentit luettuani olevan se helpoin tie. Helpoin tie ei milloinkaan vie tuloksiin, ei koirankasvatuksessa niin kuin ei missään muussakaan asiassa tässä elämässä. Valtaapitävät silittävät nöyrien päitä, mutta kunnioitus ja kehitys tapahtuu vain asioita kyseenalaistamalla.

Vastaukset


Vieras

#160 Re: Kiitos allekirjoittaneille

2011-11-29 08:57:38

#159: rodun kokonaisvaltaisen jalostuksen puolesta - Kiitos allekirjoittaneille

Meinaako tämä, ettei mitään sääntöjä tarvita? Missä tasa-arvo tai oikeudenmukaisuus meni pieleen?

Samat säännöt ja maksut on kaikille ja kaikilla, jotka rotujärjestöissä antavat äänensä kuulua, on mahdollisuus vaikuttaa asioihin - tietenkään ne eivät jokaisen mieliksi mene.

Halvatun riitaisaa porukkaa, mutta osa johtuu kai luetun ymmärtämisestä tai ei olla sääntöjä luettu ollenkaan?  Tietämättömyyttä on liikkeellä...