Sikatiloilla kuvanneet vapaiksi kaikista syytteistä!

Kommentoitu viesti

"vihainen eläinaktivisti"-leiman saanut hlö

#92

29.11.2011 20:31

Muuten asiallisen adressin kuvaustekstissä oli eräs kohta,joka herätti ihmetystä:"Jokaisella on oikeus tietää ruokansa alkuperä ja eläinten elinolot." ELÄIN EI OLE RUOKA! Toki tämä porsaan ruoaksi väittäminen voisi potentiaalisesti avata joidenkin lihansyöjien silmät huomaamaan yhteyden rypsiporsasleikkeensä/karamelliensa sisältämän liivatteen JA elävän porsaan välillä,mutta on silti törkeää väittää eläintä elintarvikkeeksi.
Ja keskustelussa ihmetytti, kun jotkut kirjoittajat luulevat, että laki ja moraali ovat yksi ja sama asia. Eivät kaikki lait ole oikeudenmukaisia, eivätkä kaikki lakia rikkoneet henkilöt ole rikollisia(rikollinen= henkilö joka on toimillaan vahingoittanut toisia= vastaa ennemminkin siankiduttajaa kuin sikojen keskitysleirien kuvaajaa)Ironista tässä on,että sikojen rääkkääjät ovat lain mukaan tehneet rikoksen/rikoksia, mutta eipä niitä viitsitäkään tutkia,aktivistien "noitavainoon" löytyy kylläkin aina resursseja.

Vastaukset

vihainen eläinaktivisteille

#93 Re:

2011-12-01 15:38:43

#92: "vihainen eläinaktivisti"-leiman saanut hlö -

rikollinen= henkilö joka on toimillaan vahingoittanut toisia= vastaa ennemminkin siankiduttajaa kuin sikojen keskitysleirien kuvaajaa)<- taas oikeen perus aktivisti kokeilkaa itse maataloutta ensín ennenkuin osoitatte mieltänne kumpi on kiduttaja siat omistava henkilö vai toinen sika siathan ovat kannibaaleja ja jos toinen on heikompi se tapetaan ja minkä rikoksen ns. "sikojenrääkkääjä" on tehnyt jos siat tappavat toisiaan ja miksi vit*ssa raatokontteja pitää kuvata sielä kuuluu olla kuolleet siat ennen kuin ne viedään esim. honkajoelle pitäisiskö lehmien ja sikojen olla vapaana meetäs EI susikanta kasvaa koska niillä on syömistä ja siat/lehmät eivät pärjää vapaana ne ovat tottuneet saamaan täsmällisesti ruokaa irrallinen sika metsässä on helppo saalis pedoille eli siis pitäisikö suomen maatalous lopettaa? EI täällä eläimet voivat paljon paremmin kuin muualla maailmassa onhan näitä muutamia tiloja jotka ovat OIKESTI huonosti kohdeltuja ja niitäkin suomessa vain muutama. että ajatelkaa ennenkuin osoitatte mieltänne